MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 6 Temmuz 2021 #1 Steam yorumlarına baktığımda istediğine kazandırma gibi bir olayı varmış. Kazandırma olayı abartılı mı? Yapay zekasında sıkıntılar var mı?
Steam yorumlarına baktığımda istediğine kazandırma gibi bir olayı varmış. Kazandırma olayı abartılı mı? Yapay zekasında sıkıntılar var mı?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 6 Temmuz 2021 #2 PES, bilgisayar gol atacak dedi mi? Ağzınla kuş tutsan, o golü yersin.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 6 Temmuz 2021 #3 Andar Han dedi: PES, bilgisayar gol atacak dedi mi? Ağzınla kuş tutsan, o golü yersin. Genişletmek için tıkla... o eski oyunlarında da vardı biraz. Bunda da göze batmayacak şekildeyse sıkıntı yok.
Andar Han dedi: PES, bilgisayar gol atacak dedi mi? Ağzınla kuş tutsan, o golü yersin. Genişletmek için tıkla... o eski oyunlarında da vardı biraz. Bunda da göze batmayacak şekildeyse sıkıntı yok.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 6 Temmuz 2021 #4 Evet. FIFA öneririm yapay zekası çok daha iyi. Şuan 66 TL Steam'de kaçırma derim.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 6 Temmuz 2021 #5 MarkS dedi: o eski oyunlarında da vardı biraz. Bunda da göze batmayacak şekildeyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Gerçi 2021'i yapay zekaya karşı pek oynamadım, daha çok online modlarda takıldım ama onda bile zaman zaman hakemin garipliklerine rastlamak mümkün.
MarkS dedi: o eski oyunlarında da vardı biraz. Bunda da göze batmayacak şekildeyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Gerçi 2021'i yapay zekaya karşı pek oynamadım, daha çok online modlarda takıldım ama onda bile zaman zaman hakemin garipliklerine rastlamak mümkün.