P peaxev2 Femtopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba?
Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba?
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 peaxev2 dedi: Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Olacak diyorlardı ama getirdiler mi bilmiyorum açıkçası. Artı 0 Eksi
peaxev2 dedi: Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Olacak diyorlardı ama getirdiler mi bilmiyorum açıkçası.
3 301412 Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #3 peaxev2 dedi: Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam 2022 kışında PC ve konsollar arası gelecek mobiller için bilgi yok henüz ama eklenir. Artı 0 Eksi
peaxev2 dedi: Herkese merhaba, arkadaşım ile ben hem bilgisayar hem mobilden oynamak istiyoruz. Çapraz platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam 2022 kışında PC ve konsollar arası gelecek mobiller için bilgi yok henüz ama eklenir.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.755 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Çapraz platform desteği sanırım yok. Arkadaş maçını oluşturup arkadaşınıza kodu söyleyin. Girerse var demektir. Artı 0 Eksi
Çapraz platform desteği sanırım yok. Arkadaş maçını oluşturup arkadaşınıza kodu söyleyin. Girerse var demektir.
3 301412 Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #5 ahmet164632 dedi: Çapraz platform desteği sanırım yok. Arkadaş maçını oluşturup arkadaşınıza kodu söyleyin. Girerse var demektir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aralikta geliyor konsol ve PC icin fakat mobil daha kesin degil. Artı 0 Eksi
ahmet164632 dedi: Çapraz platform desteği sanırım yok. Arkadaş maçını oluşturup arkadaşınıza kodu söyleyin. Girerse var demektir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aralikta geliyor konsol ve PC icin fakat mobil daha kesin degil.