PES 21 ara transfer güncellemesi

Aga bugün güncelleme geldi. Halen Galatasarayın falan transferleri yok. Konami unuttu herhalde
Daha gelmemiş demek ki ya. Hızlı oyun kısmından canlı form u açınca o anlık geliyor tüm transferler fakat analig de falan yok anlamış değilim, sadece bizim lig değil hiçbir transfer yok bende

Agalar transferler geldi. Girin oynayın. Sonunda getirdiler. Yalnız tipleri biraz garip olmuş. Pes klasiği

Agalar transferler geldi. Girin oynayın. Sonunda getirdiler. Yalnız tipleri biraz garip olmuş. Pes klasiği
Allah Allaaah, bende mi sorun var ya ? İşin kötüsü bu dalgayı halledeyim derken yamalı Almanya ligini bozdum, düzelmiyor. Mesut falan hala Arsenal de bende, sadece hızlı oyun kısmında gözüküyor transferler. Ana lig acicam açamıyorum. Hem Almanya yı bozdum hem transferler gelmedi şaka gibi.
Tamamdır arkadaşlar hallettim. Yapamayan varsa düzenle kısmından canlı güncellemeyi yüklemeniz gerekiyormuş. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Agalar analig girdim. gs nin transferleri orda yok.niye acaba. Oraya transferleri koymamışlar. Biliyosanız söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…