PES 21 ara transfer güncellemesi

Apo46

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Ocak ayı transfer dönemi bitti. Peki PES 21'e bu ara transfer güncellemesi ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar selamlar, veri paketi 4.0 yüklenmesine rağmen transferler gelmedi bana, oyunu silip yükledim fakat yine de gelmedi, savelerimi sildim, dosyaları doğruladım fakat halen daha yok, hiçbir transfer yapılmıyor, sizce neden olabilir ?

arkadaşlar selamlar, veri paketi 4.0 yüklenmesine rağmen transferler gelmedi bana, oyunu silip yükledim fakat yine de gelmedi, savelerimi sildim, dosyaları doğruladım fakat halen daha yok, hiçbir transfer yapılmıyor, sizce neden olabilir ?
Yeni konu açarsan daha çok kişiye ulaşırsın. Burada fazla kişi görmez büyük bir ihtimal.

Aga bugün güncelleme geldi. Halen Galatasarayın falan transferleri yok. Konami unuttu herhalde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı