DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #1 Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Yerayay 28 Ocak 2025 @DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun.
@DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... PS3 için mi? Artı 0 Eksi
DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... PS3 için mi?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir 28 Ocak 2025 #3 DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DVD şeklinde almak istersen sarı sitede mevcut. Kargo ile alabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-pes-2013-cd-li-ps3-oyunu-hassecuretrade-1224321088/detay Artı 0 Eksi
DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DVD şeklinde almak istersen sarı sitede mevcut. Kargo ile alabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-pes-2013-cd-li-ps3-oyunu-hassecuretrade-1224321088/detay
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.447 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 @DiestroWas Buradan indir "GAMES" klasörüne at. Son düzenleme: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 507 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO indireceksiniz portikal’in vardı ama, yamada sıkıntı çıkarıyor, en iyisi oyunindir.vip pes 2013 indir yazın, ilk çıkana tıklayın kurulumunu yaparsınız zaten. Artı 0 Eksi
DiestroWas dedi: Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO indireceksiniz portikal’in vardı ama, yamada sıkıntı çıkarıyor, en iyisi oyunindir.vip pes 2013 indir yazın, ilk çıkana tıklayın kurulumunu yaparsınız zaten.
KS KS DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #6 CaperKeys dedi: PS3 için mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.447 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 @Yaser Efe PlayStation için diyor konu sahibi. Artı 0 Eksi
KS KS DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #8 Yerayay dedi: @DiestroWas Buradan indir "GAMES" klasörüne at. Genişletmek için tıkla... hata veriyor hocam site “ 401 Authorization Required ” Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @DiestroWas Buradan indir "GAMES" klasörüne at. Genişletmek için tıkla... hata veriyor hocam site “ 401 Authorization Required ”
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 315 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #9 https://www.mediafire.com/file/tb9fb3pj9q9jfd3/ps2013orpk-oyunindirvip.rar/file kanka bu linki kopyala yapıştır indirirsin. Yerayay dedi: @Yaser Efe PlayStation için diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Pardon mesajını şimdi gördüm. Artı 0 Eksi
https://www.mediafire.com/file/tb9fb3pj9q9jfd3/ps2013orpk-oyunindirvip.rar/file kanka bu linki kopyala yapıştır indirirsin. Yerayay dedi: @Yaser Efe PlayStation için diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Pardon mesajını şimdi gördüm.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.447 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #10 DiestroWas dedi: hata veriyor hocam site “ 401 Authorization Required ” Genişletmek için tıkla... Arşive erişim sağlayamıyorsun. Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine archive.org Burdan hesap aç sonra tıkla dediğim yere. Artı 0 Eksi
DiestroWas dedi: hata veriyor hocam site “ 401 Authorization Required ” Genişletmek için tıkla... Arşive erişim sağlayamıyorsun. Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine archive.org Burdan hesap aç sonra tıkla dediğim yere.