DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #1 Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Pes13 oyununu hiçbir mağazada bulamadım. ISO türlü indirmek geliyor aklıma bir tek ama onda da dosyaları bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Yerayay 28 Ocak 2025 @DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun.
@DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #11 DiestroWas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... PES 2013: Pro Evolution Soccer "PES 2013: Pro Evolution Soccer" (Europe) for the PlayStation 3 vimm.net Artı 0 Eksi
DiestroWas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... PES 2013: Pro Evolution Soccer "PES 2013: Pro Evolution Soccer" (Europe) for the PlayStation 3 vimm.net
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #12 Yerayay dedi: @Yaser Efe PlayStation için diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... A özür dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @Yaser Efe PlayStation için diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... A özür dilerim.
KS KS DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #13 Yerayay dedi: Arşive erişim sağlayamıyorsun. Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine archive.org Buradan hesap aç sonra tıkla dediğim yere. Genişletmek için tıkla... Öge kullanılmıyor diyor hocam silinmiş dosya. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Arşive erişim sağlayamıyorsun. Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine archive.org Buradan hesap aç sonra tıkla dediğim yere. Genişletmek için tıkla... Öge kullanılmıyor diyor hocam silinmiş dosya.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #14 @DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
@DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Burdan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun.
KS KS DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 28 Ocak 2025 #15 Yerayay dedi: @DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Buradan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam emeğine sağlık. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @DiestroWas 3 kere denedim indirebiliyorum. ps3-redump-roms321com directory listing Buradan bul oyunun üstüne tıkla iner. Bu arada oyun "USA" haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam emeğine sağlık.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #16 @DiestroWas İndirme hızı düşük geldiyse, 1DM'den indirebilirsin. En az 2MB/sn alabiliyorum. Artı 0 Eksi