Peugeot 301 alınır mı?

Dostum bütçene göre değişir. Ayrıca araca vasat deyip heves kırmak ne kadar doğru bilmiyorum. 301 için pek bir şey söyleyemem ama peugeot araçların sanayiden çıkmadığını söylemem gerekiyor. Biraz daha bütçeyi zorlayıp 98 model bir toyota corolla almak en mantıklısı. Toyota'nın 2JZ motordan sonraki en efsane motorudur kendisi.

Hocam 98 Special efsanedir. Modeline göre gereksiz pahalı. 301 eski modeller gibi değil.

peugeot'ın son arabaların bilmiyorum, arabalar hakkında da pek bilgim yok.
Fakat şunu biliyorum 2000-2014 yılları arasındaki araçlarda oldukça fazla arıza bulanabiliyor. Bir arıza çıkıyor yaptırıyorsun 3 ay sonra başkası çıkıyor. Dört ay önce yaptırdık, bu sefer eve dönüş sırasında arabaya haller oldu uyarı işareti falan yandı ve bayağı titredi ondan sonra geçti.
Ertesi gün sanayiye bayır başında istop etti ve aşağı doğru bayağı yol aldı direğe çarparak durdurdular.
Yani bu örneği durumu anlamanız için söyledik. Fakat gene de siz bilrisiniz.

Dandik oluğunu biliyorum az biraz. Ama bazı forumlarda yeni serilerinde çoğu sorunun çozulduğunu ffalan soylemıslerdi.

Ben test sürüşü yapmıştım. Dizelin performansı güzeldi, motor zaten yakıt olarak verimli, iç aksam ve malzeme kalitesi çok kötü, bagajı bayağı büyük güzeldi. Yine arka diz mesafesi iyiydi. Bunlar haricinde euro Ncap'tan 3 yıldız almış yanlış hatırlamıyorsam da 2 havayastığı mevcuttu.

Ben test sürüşü yapmıştım. Dizelin performansı güzeldi, motor zaten yakıt olarak verimli, iç aksam ve malzeme kalitesi çok kötü, bagajı bayağı büyük güzeldi. Yine arka diz mesafesi iyiydi. Bunlar haricinde euro Ncap'tan 3 yıldız almış yanlış hatırlamıyorsam da 2 havayastığı mevcuttu.
Şu an onunla idare etmek zoruda kalacağım. Birkaç sene sonra daha büyüklere el atarız artık :)

Ben 1.6 motor, dizel versiyonunu uzun süre kullandım. Az yakan, çok kaçan bir araba. Malzeme kalitesi kötü, ufak bir kazada bile araba dağılır. Bagaj kapasitesi tatmin ediyor. Bunun dışında çok güvenli bir araç değil, amacı A'dan B'ye en ucuza sizi ulaştırmak, fazlası değil.

Piyasası canlı, elinde kalması zor. Son birkaç yılda da piyasası 2 kat yükseldi.

Önerir miyim? Bu fiyata önerebilirim çünkü rakipleri de kendisinden çok farklı değil...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı