Peugeot 508 alınır mı?

xMsfgz

Decapat
Daha fazla  
1.2 milyona kadar bütçem var. Temizinden bulabilirsem 508 alınır mı? Biraz genç işi olsun istiyorum onun dışında sosyal hayatım yok. Evden işe işten eve takılacağım. Başka öneriniz var mıdır?

Alınır, ben tipini çok seviyorum fakat o bütçede en alt paket ancak alınabiliyor gördüğüm kadarıyla. Donanım olarak tatmin etmeyebilir ve boş paketin jantları da oldukça çirkin. Alıp güzel bir jant ile kullanılabilir. Kilometreleri de yüksek güncel kasa olanların o fiyatta olanları.

Yaşadıklarım sonrasında tavsiye etmeyeceğim bir araç, cam tavanı bende travmatik etkiler yarattı. 2-2.5 yıldır 60-70 bin kilometre falan kullandım, kullanmaya devam ediyorum. Cam tavan dışında aşırı memnun olduğum bir araçtı da, tavanın 2 tarafında da 10 cm uzunluğunda bir yarık olduğunda öneresim gelmiyor.

Peki önerdiğiniz başka alternatifler var mı?

Peki önerdiğiniz başka alternatifler var mı?

O bütçede sportif görünen bir de 308 var ama 1.2 motorda kayışdan dolayı problem yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Kayış erken değişti sürece problem çıkmıyor diye aklımda kalmış. Golf de bir seçenek olabilir, oynaması keyifli. 7.5 kasa bakılabilir.

Tavanı kronik sorunlu. Bende 2022 GT modeli vardı 2 kez sunroof değişti.
Aktif fren sistemi de 1 kez bile çalıştığını görmedim çok kötü.
Onun haricinde çok keyifli bir araç.
Hocam araçta kronik ön aks sorunu varmış böyle bir bilgin var mı ?
80 bin km üstünde olanını almak mantıklı mı ?
Ne gibi sorunları var cam tavan hariç ?

Hocam araçta kronik ön aks sorunu varmış böyle bir bilgin var mı ?
80 bin km üstünde olanını almak mantıklı mı ?
Ne gibi sorunları var cam tavan hariç ?
ADAS yani sensör sorunu var. Aks ile ilgili bir şey duymadım hisssetmedim. Bir de kaportalar toplama araba gibi duruyor bir birine simetri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…