Peugot E-5008 GT alınır mı?

sarpfd

Centipat
Daha fazla  
Arabanın iç-dış tasarımını ve özelliklerini çok beğendim. Fakat hem çok büyük ve ağır olması hem de ağırlığına göre motorunun yetersiz olması gibi yorumlar var. Sizce nasıl bir araba, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stelvio ile 5008 rakip değiller.

Biliyorum stelvio çok daha üst düzey. Aynı fiyata hasarsız(yalan söylemiyorlarsa) 2.el stelvio olduğu için önerdim.

Hocam babam tutturmuş illa peugot olacak diye eğer öneriniz varsa lütfen peugot markasından yapın.

O halde E-5008 GT alsın. Bu modele yakın tek model E-3008 var sanırım o da bundan daha az performans sunuyor. Peugeot değil ancak, elektrikli araç almak isterse Tesla model Y'ye de bir baksın.

Hocam babam tutturmuş illa Peugot olacak diye eğer öneriniz varsa lütfen Peugot markasından yapın.
Sahsi fikrim olarak o butcede sifir Skoda Kodiaq bile bulunabiliyorken kesinlikle 5008 bakmam, arac kotu degil ama o fiyata cok daha iyi secenekler var bence, yine de siz bilirsiniz tercih meselesi tabii. Bence aracin en one cikan ozelligi dediginiz gibi ic ve dis tasarimi cok iyi olmus.

Biliyorum stelvio çok daha üst düzey. Aynı fiyata hasarsız(yalan söylemiyorlarsa) 2.el stelvio olduğu için önerdim.

O halde E-5008 GT alsın. Bu modele yakın tek model E-3008 var sanırım o da bundan daha az performans sunuyor. Peugeot değil ancak, elektrikli araç almak isterse Tesla model Y'ye de bir baksın.

Hocam E-3008 ve E-5008 arasında performans olarak nasıl bir fark var?

Sahsi fikrim olarak o butcede sifir Skoda kodiaq bile bulunabiliyorken kesinlikle 5008 bakmam, arac kotu degil ama o fiyata cok daha iyi secenekler var bence, yine de siz bilirsiniz tercih meselesi tabii. Bence aracin en One cikan ozelligi dediginiz gibi ic ve dis tasarimi cok iyi olmus.

Evde şarj etme imkanımız olduğu için elektrikli araç bakıyoruz hocam başka öneriniz varsa alabilirim.

Hocam E-3008 ve E-5008 arasında performans olarak nasıl bir fark var?

Evde şarj etme imkanımız olduğu için elektrikli araç bakıyoruz hocam başka öneriniz varsa alabilirim.
Mini Countryman EV veya Tesla Model Y, ikiside 1.9 milyon civariydi en son diye biliyorum. Daha yuksek fiyatlarda pek bilgim yok hocam ne desem yanlis olur.

3008 ile 5008 arasinda kagit uzerinde ortlama 1 saniyelik bir fark var ikisini de kullanmadim ama bu degere bakilirsa ciddi bir fark degil fakat hissedilir bir fark bence.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı