Şimdilik bir şey söyleyemeyiz, fiyatını ve performansını görmek lazım.
Fiyatı PF240 ile aynı, Aerocool kalitesine güveniyorum, bu sıvı soğutma rekabetçi olacak
Tahminimce X570'lerdeki yonganın üzerindeki küçücük fan kadar ses çıkarıyordur yani duyulması çok zor.Fan biraz gereksiz bence. Sadece daha fazla ses çıkartır. Gerçi o kadar küçük bir fanın ne kadar ses çıkartabileceği tartışılır.
Fiyatı PF240 ile aynı, Aerocool kalitesine güveniyorum, bu sıvı soğutma rekabetçi olacak.
SilverStone almak hala daha mantıklı geliyor bana.
Bence aradaki fiyat farkı fanların kalitesi için ödenir. Aerocool'un fanları çok kullanışsız duruyor; 71 CFM fakat tam devirde 1.34 mm H2O çok düşük bir değer. PF240'da bu değerler 94 CFM'e 3.53 mm H2O. PF240'ın çok ezici bir üstünlüğü var, aradaki fark neredeyse 2 katı.Çok güzele benziyor. Performansı da iyi olacak gibi duruyor.
Senin de düşüşünü mü görücektik![]()
SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Eğer performansı aynı olursa kesinlikle bunu alırım belki 360mm olanını alırım. Bu arada 360mm'si bulunuyor mu, var mı?Fiyatı PF240 ile aynı, Aerocool kalitesine güveniyorum, bu sıvı soğutma rekabetçi olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.