guv2000 Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:44 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/13rhvbgee3aXjYLB2I_JDWsYaUqy4TBGw?usp=sharing RAM 16 GB DDR4-3200 (1600 MHz) SDRAM (Kngston) SSD veya HDD modeli TOSHIBA DT01ACA050, KINGSTON SA2000M81000G Ekran kartı TU116 [GeForce GTX 1660 Ti] Anakart ASLISTeK COMPUTER INC. TUF GAMİNG B450M-PRO 11 İşlemci AMD Ryzen 7 3800XT 3900 MHz Selamlar, Bilgisayarımı kullanırken aniden PFN_LIST_CORRUPT hata kodu ile mavi ekran alıyorum. Hata Kodu: PFN_LIST_CORRUPT Hata Tekrarı: Hata belirli bir eyleme bağlı değil gibi görünüyor, genellikle rastgele zamanlarda ortaya çıkıyor. Sistem Durumu: Windows'un en güncel sürümünü kullanıyorum. Sorunun kaynağını (sürücü, RAM veya yazılımsal çakışma) tespit edebilmek için son çökme sonrası oluşan Minidump dosyasını paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: Dün 18:54
Selamlar, Bilgisayarımı kullanırken aniden PFN_LIST_CORRUPT hata kodu ile mavi ekran alıyorum. Hata Kodu: PFN_LIST_CORRUPT Hata Tekrarı: Hata belirli bir eyleme bağlı değil gibi görünüyor, genellikle rastgele zamanlarda ortaya çıkıyor. Sistem Durumu: Windows'un en güncel sürümünü kullanıyorum. Sorunun kaynağını (sürücü, RAM veya yazılımsal çakışma) tespit edebilmek için son çökme sonrası oluşan Minidump dosyasını paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.139 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Dün 19:26 #2 @guv2000 BIOS sürümünüz 2021 yılına ait, güncelleyin. TUF GAMING B450M-PRO II|Motherboards|ASUS Global Unleash superior tech power with the TUF GAMING B450M-PRO II, boasting unrivaled features and transformative user experiences for true tech-enthusiasts. www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@guv2000 BIOS sürümünüz 2021 yılına ait, güncelleyin. TUF GAMING B450M-PRO II|Motherboards|ASUS Global Unleash superior tech power with the TUF GAMING B450M-PRO II, boasting unrivaled features and transformative user experiences for true tech-enthusiasts. www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et