PFN_LIST_CORRUPT Mavi ekran hatası

Atılay

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu gece Witcher 3 oynarken birden bire mavi ekran hatası aldım. PFN_LIST_CORRUPT hatası neden kaynaklıdır? Bu hatayı ilk kez alıyorum, daha önce defalarca VIDEO_TDR_FAILURE hatası alıp mavi ekran verdiği oldu. Bir bağlantı var mıdır?

Minidump dosyasını ekledim ancak bu zamana kadar aldığım onlarca mavi ekran hatasının dosyalarını bulamadım, sadece tek bir belge vardı. Kaspersky ve WiseCare365 kullanıyorum, bunlardan birinin bu dosyaları silmiş olabilme ihtimali var mı?
Oyunlarda da CPU kullanımı her zaman 99% gözüküyor. Komut İstemi'ne her seferinde "PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000" ve "PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT" yazmak zorunda kalıyorum. Bu sorun LoL'de her maç tekrarlıyor, her maçın sonunda tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Komut İstemi'ne bunları yazdıktan sonra CPU kullanımı 20-30%'lara düşüyor. Bu sorunların mavi ekran hatalarıyla bir bağlantısı var mıdır?

Şimdi de Cities Skylines oynarken "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, Başarısız: FLTMGR.SYS" hatası ile mavi ekran aldım. Minidump dosyası burada.

Lütfen yardım edin artık iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı. Her gün mavi ekran hatası alıyorum, oyunlardaki performansı da çok düştü, Witcher 3'te eskiden sabit 55-60 FPS arası alırken şu an 20-40 FPS arası dalgalı bir şekilde oynuyorum. Ayrıca masaüstündeyken de ufak takılmalar oluyor.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
@THE_MILLER

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…