Phanteks Enthoo 719 kasanın fanlarının yönü nasıl olmalıdır?

Kasa ve fanlar kaça mal oldu?

7k değil bana 2K ya verseler yine düşünürüm.

7K edecek hiçbir şey yok.
Derhal iade etmelisin.

Sıvı soğutucusuna bakarız iyiyse o kalsın ama diğerlerini derhal iade et.

Dostum zaten senin ekran kartınız için kendinden sıvı soğutma mevcut.
İşlemci içinde sıvı soğutucu tercih ediyorsun.

Zaten mantık hatası var.
Ön taraf ekran kartının sıvı soğutucusu.
Üste işlemcinin ki takılacak.

Fan fazlalığı çok zaten. 11 adet fanın yarısı fazla.

Son düzenleme:

Hocam biliyorum kasaya fana para çok gitti ama onların hepsi paketi açıldı artık iade yapılmaz diye biliyorum.
Üst bölüme işlemci soğutucusu için.
Önden hava girişi.
Bir de ön bölmenin yanında 4 tane fan takılı kısım var ekran kartının soğutucusunuda oraya takmayı düşünüyorum. 4 tane fan sökülecek. Oraya 480 mm radyatör yine takılır.
Linkten kasayı inceler misiniz yaptıklarım doğru mu diye. Resim olarak da üstte attım.

Nereden aldınız?
İade olur ya neden olmasın kullanılmamış ürünler sonuçta.
Paket açılması bir şey ifade etmez.
Kargoyu alırken kontrol amaçlı açtım kırık darbe var mı diye yoktu.
Ama vazgeçtin 15 gün içinde her türlü iade edilir.

Inventustan aldım.
3 tane fan iade edersem güzel olur ama 15 günü geçtiyse nasıl olacak.

İade süresi (cayma hakkı) kaç gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

"Elinize geçtikten sonra" ki 14 günü geçtiyse firma ile iletişime geçin kullanmadığınızı belirterek bir sorun ne diyecekler bakalım.

Amazon'dan falan almış olsanız sıkıntısız iade ederdiniz.

Evet 14 gün iade koşulsuz varda yine arayıp soracağım yarın.
Amazon ve Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar için geçen gün bu üç firmaya iade yaptım 14 gün içinde hepsi geri aldı ama paketleri dış poşeti veya karton olanları yırttım açtım ama içinde ürünün orijinal şeffaf bandını yırtmadım.

Hocam sipariş için bugün gün 9.gün eğer fanları iptal edeceksem ben şimdi o fanları hemen iadesini oluşturayım.
Birtane siparişim de 3X120 fanlar ve 1 adet 140 Cm fan var 900 tl bandın da bunu iade edersem ekran kartının sıvı soğutma bölümü için yerimde açılacak ve bütçe olarak iade alacağım ne diyorsun hemen işlem yapacağım acil döner misin bu mesajıma.

@RufatM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…