Phanteks Enthoo 719 kasanın fanlarının yönü nasıl olmalıdır?

Evet 14 gün iade koşulsuz varda yine arayıp soracağım yarın.
Amazon ve Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar için geçen gün bu üç firmaya iade yaptım 14 gün içinde hepsi geri aldı ama paketleri dış poşeti veya karton olanları yırttım açtım ama içinde ürünün orijinal şeffaf bandını yırtmadım.

Hocam sipariş için bugün gün 9.gün eğer fanları iptal edeceksem ben şimdi o fanları hemen iadesini oluşturayım.
Birtane siparişim de 3X120 fanlar ve 1 adet 140 Cm fan var 900 tl bandın da bunu iade edersem ekran kartının sıvı soğutma bölümü için yerimde açılacak ve bütçe olarak iade alacağım ne diyorsun hemen işlem yapacağım acil döner misin bu mesajıma.

@RufatM
Hocam 900 liraya sıvı soğutma zor bulunur.

ama illa sıvı soğutma olsun diyorsanız Cougar AQUA 240 CGR-AQUA-240 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com

Hocam 900 liraya sıvı soğutma zor bulunur.

Ama illa sıvı soğutma olsun diyorsanız Cougar AQUA 240 CGR-AQUA-240 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com

Hocam 900 TL sıvı soğuma aramıyorum. Aldığım fanların deiade edersem para gelecek. Ve yerim açılacak o boşluğa sa 6900XT aldım ya sıvı soğutmalı onun radyatörü takılacak.

Evet 14 gün iade koşulsuz varda yine arayıp soracağım yarın.
Amazon ve Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar için geçen gün bu üç firmaya iade yaptım 14 gün içinde hepsi geri aldı ama paketleri dış poşeti veya karton olanları yırttım açtım ama içinde ürünün orijinal şeffaf bandını yırtmadım.

Hocam sipariş için bugün gün 9.gün eğer fanları iptal edeceksem ben şimdi o fanları hemen iadesini oluşturayım.
Bir tane siparişim de 3x120 fanlar ve 1 adet 140 cm fan var 900 TL bandın da bunu iade edersem ekran kartının sıvı soğutma bölümü için yerimde açılacak ve bütçe olarak iade alacağım ne diyorsun hemen işlem yapacağım acil döner misin bu mesajıma.

@RufatM

9. günse hepsini iade edebilirsin.
Sen direk arayıp ürünleri iade edeceğim kargo iade kodu istiyorum diyerek ara.
Çekinger şekilde tüketici haklarını bilmiyormuş gibi davranırsan adamlar senin sadece kasa ve fanları aldığın fiyat 10k.
Tüm PC ürünlerinde ortalama kar oranı %20ila%35

Onlar bu aracılık hizmetinden şu an 2-3 k kazandıkları için iade onlar için iyi değil.

Sen sıvı sogutucuma ekran kartımda sıvı sogutuculu uymuyor.
Sonra.
Başka bir internet sitesinde fan hızları ve CFM değerleri fazla yazıyordu gelen ürünlerde düşük.
Bu fiyata bu fan hızları iyi değil diyerek iade edebilirsin hepsini.

Hiçbir gerekçe de sunmana gerek yok ama yine de sunmak istersen diye yazdım.

Phanteks kasa olarak hiç kötü bir marka değil.

Sıvı sogutucu kasa ve kasa fanlarını da ayrı satın alarak toplamda 10k tutuyor hocam.
Ve 120mm 9-10 tane fan almış hızı 1300-1500 CFM 50 çok düşük bu parayı vereceğim 50 CFM fan yollucaklar :D ben bu fiyata bırak bilgisayarı odada hava akışı sağlarım :D

Son düzenleme:
9. günse hepsini iade edebilirsin.
Sen direk arayıp ürünleri iade edeceğim kargo iade kodu istiyorum diyerek ara.
Çekinger şekilde tüketici haklarını bilmiyormuş gibi davranırsan adamlar senin sadece kasa ve fanları aldığın fiyat 10k.
Tüm PC ürünlerinde ortalama kar oranı %20ila%35

Onlar bu aracılık hizmetinden şu an 2-3 k kazandıkları için iade onlar için iyi değil.

Sen sıvı sogutucuma ekran kartımda sıvı sogutuculu uymuyor.
Sonra.
Başka bir internet sitesinde fan hızları ve CFM değerleri fazla yazıyordu gelen ürünlerde düşük.
Bu fiyata bu fan hızları iyi değil diyerek iade edebilirsin hepsini.

Hiçbir gerekçe de sunmana gerek yok ama yine de sunmak istersen diye yazdım.

Sıvı sogutucu kasa ve kasa fanlarını da ayrı satın alarak toplamda 10k tutuyor hocam.
Ve 120mm 9-10 tane fan almış hızı 1300-1500 CFM 50 çok düşük bu parayı vereceğim 50 CFM fan yollucaklar :D ben bu fiyata bırak bilgisayarı odada hava akışı sağlarım :D

Hocam kasa hariç fanlar ve işlemci soğutucusu hepsi beraber tek kutuda geldi. Ama şu an fanlar kasaya takılı bir şekilde ve işlemci soğutucusunun kutusu yani paketi açıldı ve üstüne ışıklandırma için Halo çerçeve taktım yani ürün kullanılmış sayılmaz mı ama hiç-bir şekilde ürünlere elektrik verilmedi ve işlemci soğutucusunun üzerinde hazır macunu sürülü şekilde duruyor yani taksaydım o macun bozulacaktı. Şu an dedikleriniz kafama yattı ama 140 cm fanları kalsa nasıl olur? Onları kullanıyorum ama 120 cm olanlar çoğu iptal gibi. Çünkü ekran kartı radyatörünü takacağım yer lazım.
Hocam bir de bu sıvı soğutucusu normalde LGA 1200 soketli ben inventus desteğe mail yazdım LGA 1700 lazım diye yok dediler ama bende phantek Türkiye distribütörüne yazdım onlarda var dı gönderiler bende bunu bahane etsem bulamadım falan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı