Başlıkta dediğim gibi bütçe maksimum 150 ve egzoz fanı yok kasada egzoz fanı önerir misiniz? 1lira bile üstüne çıkamam şu an tüm paramla kasayı aldığım için.
Rampage 4C-120 120x120x25 MM Gökkuşağı Kasa Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam konu dışı lakin kasadaki ön fanların ARGB'lerini çalıştırabildiniz mi? Aynı kasa bende var yeni aldım fakat ARGB'lerini çalıştıramadım ve öndeki fanın 1 tanesini çalıştırabildim. SYS_FAN1 portundan 1 adet olduğu için.
Hocam konu dışı lakin kasadaki ön fanların ARGB'lerini çalıştırabildiniz mi? Aynı kasa bende var yeni aldım fakat ARGB'lerini çalıştıramadım ve öndeki fanın 1 tanesini çalıştırabildim. SYS_FAN1 portundan 1 adet olduğu için.
Bu ürün RGB çoğaltıcıdır. Ana kartınızda ARGB girişi yoksa bunu almanız zaten bir anlam ifade tmez çünkü kontrolcü gerekli size. Önceki mesajımda attığım Dark ürününü alabilirisiniz gönül rahatlığıyla.
BU arada Dark kontrolcü aynı zamanda Fan kontrolcüsü olarak da kullanılabiliyor. Ürününü içinden çıkan PWM kablosunu herhangi bir ana kart fan girişine taktığınızda ana kartınızdan kontrol edilebilecek şekilde 4 5 adet fan bağlayabiliyorsunuz çoğaltıcıya.
Bu ürün RGB çoğaltıcıdır. Ana kartınızda ARGB girişi yoksa bunu almanız zaten bir anlam ifade tmez çünkü kontrolcü gerekli size. Önceki mesajımda attığım Dark ürününü alabilirisiniz gönül rahatlığıyla.
Bu arada Dark kontrolcü aynı zamanda fan kontrolcüsü olarak da kullanılabiliyor. Ürününü içinden çıkan PWM kablosunu herhangi bir anakart fan girişine taktığınızda ana kartınızdan kontrol edilebilecek şekilde 4 5 adet fan bağlayabiliyorsunuz çoğaltıcıya.
Rampage 4C-120 120x120x25 MM Gökkuşağı Kasa Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.