Phanteks P360a uyumlu 150 TL altı egzoz fan önerisi

Hocam RGB şart değil RGB olmayan bundan daha iyi var midir?
Baktım da hep markasız ve RPM vs bilgileri olmayan ürünler hep. Bütçeni bence biraz daha arttırmayı dene önümüzdeki ay. Şu anda egsoz çok ama çok şart değil. Kasa bir şekilde sıcak havayı tahliye edecektir, idare edecektir. üstüne 100 150 daha koy, kalitlei bir şey al derim.

DeepCool fan gördüm 140TL'ye arbg siz sorun cıkarır mı?

DeepCool fan gördüm 140TL'ye arbg siz sorun cıkarır mı?
Linkini atabili rmisiniz? Fanlarda benim öncelikli tavsiyem PWM olanlarıdır. AYrıca kasa fanı genel anlamda 1200 RPM ve üstü ve ortalama 50CFM hava akışı sunmalı. Bunun altındakilerin kendine hayrı yoktur diyebilirim. cEn kötü ihtimalle PWM olmasa bile 3 pinli olmalı. Molex bağlantı çok sağlıklı olmadığından kaçınılmalı.

Sizin atiğiniz ranpage fan da dedikleriniz var mı indirimi bitmişte ve https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-id-cooling-no-8025-sd-8-cm-fiyati,1192916301.html bu alınır mı? Ya da dediğiniz Rampage mi?

Sizin atiğiniz ranpage fan da dedikleriniz var mı indirimi bitmişte ve https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-id-cooling-no-8025-sd-8-cm-fiyati,1192916301.html bu alınır mı? Ya da dediğiniz Rampage mi?
Hocam bu attığınız 8cm yani ufak. Benim attığımı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 3 pinli ve molex olarka iki alternatif bağlantı şekli var. 3 pinli ufak ucuyla ana kartınıza bağlayabilirsiniz. PWM olmadığı için bilgisayarı açtığınız andan itibaren 1200 RPM tam hızda çalışacaktır. Fakat bu tür fanlarda da BIOS veya ana kart yazılımları ile voltaj yani DC moduyla da sistem ısısına göre hızlanıp yavaşlayacak şekilde ayarlanıyor. Ben tam bilmiyorum ama ypaıyorlar.

Tamamdır hocam vatandan alacağım da garantileri var mı?

Hocam bir de C6 buldum 165TL'ye onu alsam daha mı iyi C4 de göre RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ürün yani C6 dediğim.

Satın aldığın her ürününü tabii ki faturası ve garantisi her zaman olur sıfır alıyorsan. Ama piyasadaki kaliteli fanlara nazaran daha erken sorun yaratmaya başlarlar.

6C modelinde ledlerin renk sayısı dışında farklı bir şey göremedim. Aynı özellikteler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…