Phanteks P400 İncelemesi

Bu arada beyaz aldım ben kasayı neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama elime ulaşınca pişman etmedi güzel tonu beyazın alacaklar düşünebilir. N11de 80liralık kuponum var 3 tane 12cm Akasa viper alayım diyorum öne ne dersin? 3x 12cm , 2x 15cm takabiliyoruz sanırım ön tarafa.

Öne 14 takabiliyorsun 2 tane. Bu kasa bir de eski kasa. Yeni modelleri daha güzel.

Çok iyi soğutma istiyorsan. Öne 3 tane takabilirsin. Üst tarafa da 2 tane ve 1 tane de egzoz fanı alırsın. Hepsini 12 CM alırsın.

Öne 14 takabiliyorsun 2 tane. Bu kasa bir de eski kasa. Yeni modelleri daha güzel.

Çok iyi soğutma istiyorsan. Öne 3 tane takabilirsin. Üst tarafa da 2 tane ve 1 tane de egzoz fanı alırsın. Hepsini 12 CM alırsın.
Ben aldıktan 2 gün sonra stoklara P350X girmişti ne gibi farklar var o kasayla aralarında acaba.

Ben aldıktan 2 gün sonra stoklara P350X girmişti ne gibi farklar var o kasayla aralarında acaba.

Sitesinde yazıyor. Tasarım falan. Bundaki tek sıkıntı HDD yerlerinin dar olması. Hem yanlarındaki havalandırma yerleri de güzel. Bunda üstte ve alt tarafta var. Hem kablolama yerleri de daha iyi olmuş.

Youtube videoları var izleyebilirsin. Ben şimdi alsam yeni olan modelini alırdım. Tabi ben de P400S modeli var ve 345 TL almıştım. Şimdi fiyatı artmıştır.

https://www.amazon.com/SUPERNIGHT-W...ocphy=9031488&hvtargid=pla-314546532451&psc=1 Şu ledi buldum youtubedan. Hem ucuz hem baya güzel renklendirmeleri Türkiye'de neden yok anlamıyorum. Sipariş geçicem ne zaman gelirse artık.
Şöyle bi işe girişiyorum:

http://i68.tinypic.com/2ai720.jpg

Bugün sanayii e gittim 30 liraya pleksi kestirdim bir de siyah spray boya aldım kenarlarından siyah şerit şeklinde spray boyayla boyayıp takmayı düşünüyorum kasaya Bakalım eğer güzel olursa tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Geç bir cevap olcak ama olsun. Resim keşke olsaydı. Yaptığım filtre kadın çorabını ön tarafın ölçülerine göre ayarlayıp, kestim ve kenarlardan vida girmesi için vida ucuyla bastırıp deldim.
Sonrası ne mi oldu... Ben bunu annemden çaktırmadan almıştım kadın kaç gündür arıyordu kasanın ön kapağını açarken gördü aklımı seviyim sonrası malum sinirlendi oldukça kuzu kuzu çıkarttırdı yoksa kasayı kırcak dereceye gelmişti.
Aliexpress'den filtre satın aldım onu bekliyorum son 1.5 aydır gelirde işimi görür umarım. Daha mantıklı geldi yoksa cidden çok fazla toz tutuyor kasa sebebi nedir çözebilmiş değilim halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…