Phanteks P400 vs P400S vs P300

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Phanteks kasa alacağım fakat bu söylediğim 3 kasa da birbirine benziyor ve aralarında fiyat farkı çok az. Hangisinin ne özelliği var bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
P300'de Reset tuşu yerine RGB şerit LED kontrol tuşu var. Üste tek fan takılabiliyor. Fan kontrolcü yok. TG pencerelidir.

P400 Reset tuşu var. Üste iki fan takılabiliyor. Kasanın altında küçük aydınlatma var. Fan kontrolcü yok. Düz pencerelidir.

P400S'in P400'den farkı ise fan kontrolcü var. Üstte toz filtresi mevcut ve TG pencerelidir.

Son düzenleme:
P300'de Reset tuşu yerine RGB şerit LED kontrol tuşu var. Üste tek fan takılabiliyor. Fan kontrolcü yok. TG pencerelidir.

P400 Reset tuşu var. Üste iki fan takılabiliyor. Kasanın altında küçük aydınlatma var. Fan kontrolcü yok. Düz pencerelidir.

P400S'in P400'den farkı ise fan kontrolcü var. Üstte toz filtresi mevcut ve TG pencerelidir.
Çok teşekkürler gerçekten güzel bilgi verdiniz o halde P400S alıyorum :)

Arkadaşlar p300 modelini beğendim fiyatı çok iyi üste tek fan takılması beni etkilemedi iyi güzel her şey camıda iyi fakat reset tuşu yok yani insanlar pahalı modeli alsınlar diye mi koymamışlar siz reset tuşu kullanmıyor musunuz? Bu kadar önemsiz mi yani ben bazen reset tuşuna basmam gerekebiliyor bilmiyorum o kadar gereksiz mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı