PHENOM II X4 945 Sistem Upgrade

Arkadaşa katılıyorum. O.c yapmasan bile stok dan çok gürültü çıkartacak ve rahatsız olacaksın. Kullandığın işlemci eskinin de eskisi AM3 işlemci. O ekran kartını MA78LNT-S2 760G DDR3 anakartta tam performans kullanman mümkün değil. Ayrıca işlemcinin Phenom II olması durumu dahada zorlaştırıyor. Fx 8320-Gtx 760'lı bir sistem yerine Fx 6300-Gtx770'li bir sistem çok daha iyi bir performans verirdi ama siz ekran kartını çoktan almışsınız. :)
Zalman 11'i yakından incelemiştim kardeşim. Güzel kasa. Hava akışı da iyi. Gerçi bu forumda bazı arkadaşlar pek sevmezler ama sen al. :)

Gtx770 ve fx 6300 güzel sistem demişsiniz benim o zaman gtx 760 a fx 8320 yerine fx 6300 almam daha mı mantıklı olur? Çünkü fx 6300 gtx 770 in altından kalkabiliyorsa gtx 760 ın altından hayli hayli kalkar.
Yine en baştaki soruya döndüm:D Gtx 760-fx6300 ile gtx760-fx8320 arasında oyun içi fps farkı oluşur mu veya fark nerede belli olur?
:matrix:

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba z3 alacam diğer yorumları da okudum iyi bir kasaya benziyor.

Peki fark nerede olur yani sadece oyun için alıyorum fps de fark yoksa fx 6300 sizce daha mantıklı değil mi?

Alabiliyorum ama oyun performansında bir değişiklik yoksa 100 tl fazladan vermek istemiyorum:D

Maalesef kardeşim ders çalışmama engel olduğu için kapattım:D

Kardeşim. Render ile uğraşan bir insan değilsen ve sadece oyun oynatacaksan Fx 6300 işini görür. Fx 6300 işlemciye eş değer güçte olan 7850K'ya Gtx 780Ti takıp çalıştırılabiliyor. Recep BALTAŞ'ın bu konuda bir videosu var. Darboğaz oluşacak diye bir endişen olmasın.

Arkadaşlar inşallah bu gün parçaları alacam ancak fx 6300 ile fx8320 arasında kaldım
oyun performansında herhangi bir değişiklik yoksa 100 tl boşa vermek istemiyorum
sizce ne yapmalıyım alacaksam da neden fx6300 değil de fx 8320 almalıyım?:)

Pardon Jarox mesajını görmemişim:D

Çok teşekkür ederim sadece oyun oynayacağım o zaman fx6300 alacam.
Oyundan kastım bf4 multiplayer ve çıkarsa crew gibi multiplayer oyunlarda bunlardada sorun çıkarmaz değil mi?
Son olarak fx 6300 e de işlemci soğutucusu almam gerekli mi?
Sağ olun sizide çok uğraştırdım farkındayım:D

Arkadaşlar inşallah bu gün parçaları alacam ancak fx 6300 ile fx8320 arasında kaldım
oyun performansında herhangi bir değişiklik yoksa 100 tl boşa vermek istemiyorum

Oyundan kastım bf4 multiplayer ve çıkarsa crew gibi multiplayer oyunlarda bunlardada sorun çıkarmaz değil mi?
Stok fan çok iyi performans vermez o yüzden alabilirsiniz. H212 veya Contac 30 alabilirsiniz.

İşlemcim FX-6300 Adana sıcağında kullanıyorum orjinal fanla bir sıkıntısı yok. OC de yaptım 4.1 GHz gördük ama işlemci ömrünü kısaltıyor. Ticari kullanmıyorsan gerek yok. Fan için ölene kadar kullan sonra bakarsın. Tabi kasa içi soğutman iyi olacak yeter sayıda fanın olacak.
Ram 8 yaparsan daha iyi olur. Daha doğrusu imzama bak kopya çek... En kolayı bu...o_O

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı