Phenom II X4 965 ve GTX 750 sistem yükseltme

Daha fazla  
Bilgisayarımın parçalarını yükseltmek istiyorum, malum yeni çıkan oyunları artık kaldırmıyor fakat tüm parçaları bir kerede alacak bütçem maalesef yok. Aylık 500 TL bir bütçe ayırabilirim. Yavaş yavaş sırasıyla hangi parçaları yükseltmeliyim? Hangi parçadan başlamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe sınırı yok dediğim gibi yavaş yavaş en kral parçaları yazabilirsiniz.)
Mevcut sistemim:
  • PSU: FSP 500-60AHBC 500W+80 PFC Aktif Power Supply
  • İşlemci: AMD Phenom II x4 965 3.40 GHz
  • RAM: Corsair ValueSelect 8GB DDR3 1.600 MHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 750 2GB GDDR5 128 Bit
  • Anakart: Gigabyte GA-770T-D3L
  • HDD: Seagate 3.5" 2TB 7200Rpm

Bilgisayarımın parçalarını yükseltmek istiyorum, malum yeni çıkan oyunları artık kaldırmıyor fakat tüm parçaları bir kerede alacak bütçem maalesef yok. Aylık 500 TL bir bütçe ayırabilirim. Yavaş yavaş sırasıyla hangi parçaları yükseltmeliyim? Hangi parçadan başlamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe sınırı yok dediğim gibi yavaş yavaş en kral parçaları yazabilirsiniz.)
Mevcut sistemim:
  • PSU: FSP 500-60AHBC 500W+80 PFC Aktif Power Supply
  • İşlemci: AMD Phenom II x4 965 3.40 GHz
  • RAM: Corsair ValueSelect 8GB DDR3 1.600 MHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 750 2GB GDDR5 128 Bit
  • Anakart: Gigabyte GA-770T-D3L
  • HDD: Seagate 3.5" 2TB 7200Rpm
Hocam bana kalirsa ilk olarak anakarttan baslamalisin sira islemciye geldiginde anakartina gore alabiliyorsun bunun icin ilk anakart>islemci>ekran karti>ram seklinde olmali.
Konu ile alakali degil ancak mevcut sisteminle BF1 ' de ultra ayarda kac fps veriyor? Veya Gta5 yuksek veya ultra ayarlarda bilgi verirsen sevinirim cunku bende 750ti alacam muhtemelen BF1 ve Gta5 onemli benim icin bunlarda iyi olsun yeter. Iyi geceler.....

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı