Phenom II X6 1090T sisteme RX 5500 XT darboğaz yapar mı?

Bence satın. Aşağı yukarı aynı performansı alırsınız zaten. En azından elinize para geçer.
O zaman da biz zarar görürüz... Şuan aşağı yukarı bir 4-5 bin TL yapıyor... Ve biz o bahsedilen zımbırtıları aldıktan sonra dünyanın en büyük zararını göreceğiz. Bunu göze alarak düşünün rica ediyorum...

O zaman çok drop girer oyun oynanmaz ben ekran kartını sqatıp böyle bir setup kurulur dedim biraz da para artabilir 650 Ti ile idare edilir oynadığın oyunlarda.
Yanlış düşünüyorsun... Rust'u açmıyor bile... Bu yüzden hem ekran kartının satılmaması yerine bana verilmesi kararındayız...

Rust işlemci ve RAM sömüren bir oyun ondan açmıyordur bence:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka sence gerek var mı o kadar zort ayarlarda oynamaya?

Hem ayrıca o 1-2 hatta belki 3 yıl önce çıkmış bir video...
Hem ayrıca benim 650 Tİ 1 GB onlar 2 GB boost ile çekiyorlar...

Hem ayrıca benim 650 Ti 1 GB onlar 2 GB Boost ile çekiyorlar...

Yine de dediğim gibi hocam kartı taksanız bile hem darboğazdan hem RAM'den drop yiyeceksiniz pek keyifli olmaz bu durum açıkçası..

Yine de dediğim gibi hocam kartı taksanız bile hem darboğazdan hem RAM'den drop yiyeceksiniz pek keyifli olmaz bu durum açıkçası.

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinize göre komple sistem değiştirmemiz gerekiyor sanırım. Elimizdeki ekran kartını değerlendirmek aynı kapıya çıkmaz mı?

Aşırı darboğaz yaşarsınız.

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinize göre komple sistem değiştirmemiz gerekiyor sanırım. Elimizdeki ekran kartını değerlendirmek aynı kapıya çıkmaz mı?

Yani hocam ekran kartını kullanacaksanız yine işlemci, anakart ve RAM'i yükseltmek lazım satsanız da onları ilk yükseltmeniz lazım.

Aşırı darboğaz yaşarsınız.

Diğer arkadaşların dediğini tasdik etmek için soruyorum, 650 Ti'dan daha iyi performans verir mi darboğazlı haliyle? Bildiğim kadarıyla darboğaz yalnızca yazılımsal. Yani ekran kartı fiziki bir zarar almaz. Eğer performansı 650 Ti'dan yüksek olacaksa darboğazlı şekilde kullanacağız.
Yoksa ne öneririrsiniz? Kenarda kalsın mı ekran kartı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…