Phenom II X6-R9 280X sistem yükseltme önerisi

Slymn45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 2,5 yıl önce aldığım bilgisayarın performansında ciddi düşüşler görmeye başladım. Hem oyun hem normal gezinti vs. bu yüzden yükseltme kararı aldım. Fakat bütçe belirtmek istemiyorum duruma göre bütçeyi arttırıp düşürebilirim. Genellikle Arma 3 GTA 5, LoL, CS:GO gibi oyunlar oynayıp arada da videolar çekerim. YouTube için değil, kendim izlerim.
Bilgisayarımın özelliklerine gelirsek;
  • AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor (6 CPUs) 3.2GHz
  • 16GB RAM Kingston HyperX ( 4x4) 1600MHZ DDR3
  • Thermaltake Water 3.0 sıvı soğutma
  • Gigabyte GE-N500A-c2 500W PSU
  • AMD Radeon R9 290X 4GB
  • Kasa Gigabyte’ın kasası modelini bilmiyorum
Şu an bu sistem ile Arma 3, GTA 5 falan geçtim LoL’de bile takılmalar yaşıyorum. İyi kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben 2,5 yıl önce aldığım bilgisayarın performansında ciddi düşüşler görmeye başladım. Hem oyun hem normal gezinti vs. bu yüzden yükseltme kararı aldım. Fakat bütçe belirtmek istemiyorum duruma göre bütçeyi arttırıp düşürebilirim. Genellikle Arma 3 GTA 5, LoL, CS:GO gibi oyunlar oynayıp arada da videolar çekerim. YouTube için değil, kendim izlerim.
Bilgisayarımın özelliklerine gelirsek;
  • AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor (6 CPUs) 3.2GHz
  • 16GB RAM Kingston HyperX ( 4x4) 1600MHZ DDR3
  • Thermaltake Water 3.0 sıvı soğutma
  • Gigabyte GE-N500A-c2 500W PSU
  • AMD Radeon R9 290X 4GB
  • Kasa Gigabyte’ın kasası modelini bilmiyorum
Şu an bu sistem ile Arma 3, GTA 5 falan geçtim LoL’de bile takılmalar yaşıyorum. İyi kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Q8400, 4GB Ram ve R7 240 ekran kartıyla ben GTA 5 ve Lol'de mediumda hiç takılma yaşamıyorum. Benimkinden iki belki üç kat güçlü sistemle nasıl takılma yaşıyorsun? Ya işlemci soğutmanı geliştir yada kasa temizliği yaptırtmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı