İrdalErbain
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Lenovo LOQ 15ARP9 R5 7235HS 24GB DDR5 RTX 3050 6GB GDDR6 512GB M.2 SSD 15.6" FHD 144Hz G-SYNC - Ubuntu 24.10
Elimde eski bir Philips 190VW geniş ekran LCD monitör var. Masaüstü bilgisayar için almıştım. Sonra laptop aldığım ve ayaklığı kırıldığı için atıl hale geldi. Daha da sonra bir ara görüntü kablosuyla laptopa bağladığımda görüntü almıştım ama ayakta duramadığı için ve o zamanlarda ayaklık bulamadığım için tekrar atıl hale gelmişti. Bir köşede duruyordu.
Monitör %90 ihtimalle çalışır durumda. Zaten çalışıyorken bir kenara koyulmuştu. Şimdi tekrar ek monitör olarak kullanmak niyetindeyim ama ayaklık bulamıyorum. Ayrıca görüntü kablosu(VGA) ve güç kablosu da lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ya ayaklık bulmalıyım ya da bu ağır monitörü ayakta tutabilecek bir yöntem veya bir aparat. Teşekkürler.
Monitör %90 ihtimalle çalışır durumda. Zaten çalışıyorken bir kenara koyulmuştu. Şimdi tekrar ek monitör olarak kullanmak niyetindeyim ama ayaklık bulamıyorum. Ayrıca görüntü kablosu(VGA) ve güç kablosu da lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ya ayaklık bulmalıyım ya da bu ağır monitörü ayakta tutabilecek bir yöntem veya bir aparat. Teşekkürler.