Philips 223V5LHSB, LG 22MP55HQ-P, Samsung S22D300H veya Samsung S22D390H?

hasselbaink

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyun ve film ağırlıklı olarak kullanacağım bir monitör almak istiyorum.

HDMI bağlantı, 21,5" ve 1080p kriterleriyle 4 model belirledim.

1- www.hepsiburada.com: Philips 223V5LHSB/00 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Fiyatı
2- www.hepsiburada.com: LG 22MP55HQ-P 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Led Fiyatı
3- www.hepsiburada.com: Samsung S22D300H 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı
4- www.hepsiburada.com: Samsung S22D390H 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Philips diğerleriyle denk özelliklere sahip olmasına rağmen hem düşük güç tüketimi hem de fiyatıyla aklımı çeliyor ama acaba gözden kaçırdığım başka bir nokta mı var diye de düşünüyorum. Sizce hangisini seçmeliyim?

Ya da bunların dışında önerebileceğiniz bir model var mı? Bütçeyi fazla zorlamamak kaydıyla 23" de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünle ilgili konu da açmışsınız, şimdi gördüm. Aldınız mı? Aldıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bir de Teknosa'da 399 TL demişsiniz ama şu an sitesinde 589 yazıyor. Turuncu indirimi mi kaçırdık yoksa :/

HB'de de 399 TL'ymiş
www.hepsiburada.com: Samsung LT22D390EW 22" UsbMovie Full HD LED TV Fiyatı
Dün akşama kadar 399'du nedense birden değiştirmişler. Dolardan olsa gerek. Malesef daha almadım alır almaz bir inceleme yapıp burada yayınlayacağım zaten :)

TV özellikli modellerin oyunlardaki performansı hakkında yapılan olumsuz eleştiriler var çeşitli yorumlarda. Yeni bir sistem topladım ve oyun performansından kayıp yaşamak istemiyorum. O yüzden mevcut alternatiflerim arasından veya tavsiye edilebilecek diğer monitörler arasından tercih yapacağım sanırım. :)

Bütçeyi zorlayıp almışken 23" grubundan birisini mi tercih etmeliyim acaba.. Bu ikisi nasıldır?
www.vatanbilgisayar.com: Asus 23.6" Vn247H Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
www.hepsiburada.com: Asus VX238H 23" 1ms (Analog+Dvi+HDMI) Full HD LED Monitör Fiyatı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı