S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #21 cumali_032 dedi: Hocam desteklese DP port ile bağlayacağım ama Genişletmek için tıkla... Hocam senin monitöre baktığımda 144Hz destekliyor zaten, ayrıca DP port desteklemesi lazımdı.
cumali_032 dedi: Hocam desteklese DP port ile bağlayacağım ama Genişletmek için tıkla... Hocam senin monitöre baktığımda 144Hz destekliyor zaten, ayrıca DP port desteklemesi lazımdı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #22 Silinen üye dedi: Hocam senin monitöre baktığımda 144Hz destekliyor zaten, ayrıca DP port desteklemesi lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten DP port var. Fakat ekran kartım yok ve anakartım DP desteklemiyor.
Silinen üye dedi: Hocam senin monitöre baktığımda 144Hz destekliyor zaten, ayrıca DP port desteklemesi lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten DP port var. Fakat ekran kartım yok ve anakartım DP desteklemiyor.