Philips 242E1GAEZ/00 alınır mı?

1 seneden fazladır kullanıyorum tarayıcı harici hiç ghosting sorunuyla karşılaşmadım. Oyunlarda oldukça başarılı, aldığıma oldukça memnunum, renk gamutu konusunda bu bütçede rakibi yok diyebilirim. Kendin tecrübe etmeden iptal/iade yapmamanı öneririm.
Oh be içim rahatladı çok ama çok teşekkür ederim hocam!

Kullanmaktayım. Ghosting sorunlu. Hem de rahatsız edecek derecede. Ben aldığıma pişman oldum diyebilirim.

MPRT kapalı, sRGB açık kullanıyorum diğer ayarlar otomatik. Nerede seni çok rahatsız etti? Bir de moderatörlük yeni mi geldi pek takip edemiyorum. 😄

Oh be içim rahatladı çok ama çok teşekkür ederim hocam!

Rica ederim aslında bu forumda bayağı kullananı var biraz ikiye ayrılıyor. Ghosting var evet tarayıcıda tekerlek çevirirken hissediyorum ama oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Renk gamutunun iyiliği de özellikle hikayeli oyunlarda kaliteli görüntü sağlıyor. Bir şans ver bakalım beğenmezsen iadeyi çekersin.

MPRT kapalı, sRGB açık kullanıyorum diğer ayarlar otomatik. Nerede seni çok rahatsız etti? Bir de moderatörlük yeni mi geldi pek takip edemiyorum. 😄

Rica ederim aslında bu forumda bayağı kullananı var biraz ikiye ayrılıyor. Ghosting var evet tarayıcıda tekerlek çevirirken hissediyorum ama oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Renk gamutunun iyiliği de özellikle hikayeli oyunlarda kaliteli görüntü sağlıyor. Bir şans ver bakalım beğenmezsen iadeyi çekersin.
Tamamdır birde şöyle bir şanslılığım var monitör 2100 liraydı.Aldım sonra bitti 2400 lira oldu :)

Mprt olunca 1ms mi iniyor? Açmam mı lazım?

Tamamdır birde şöyle bir şanslılığım var monitör 2100 liraydı. Aldım sonra bitti 2400 lira oldu :)

F/p olarak güzel alet, buna alternatif monitörler 2400-2500 TL'den başlıyor diğer arkadaşlar da önerisini yapmışlar. Viewsonic, DELL, Acer alınabilir bundan hoşnut kalmazsan. Mprt açılınca evet MS ayarı yapabiliyorsun da ben nadiren rekabetçi oynadığımdan pek bakmıyorum. Söylediğin iyi oldu bir açayım bakalım.

@cumali_032 yok Mprt açılınca sRGB kapanıyor o yüzden kapalı kullanıyormuşum şimdi hatırladım. Görüntü kalitesi sRGB ile nefis yalnız.

Hocam özellikle yeşil ve siyah bölgelerde çok hissediliyor bende. Valorant fracture haritasında, LoL çimen ve sisli bölgelerde, CS:GO tünelde iken ve CT karakterlerinin kafasındaki siyahlıkta belirgin şekilde fark ettim. Tarayıcıda aşağı yukarı kaydırırken de rahatsız ediyor beni. Özellikle forumda siyah profil fotoğrafına sahip kullanıcıların profil fotoğrafı bayağı bir arkasında iz bırakıyor.

F/p olarak güzel alet, buna alternatif monitörler 2400-2500 TL'den başlıyor diğer arkadaşlar da önerisini yapmışlar. Viewsonic, DELL, Acer alınabilir bundan hoşnut kalmazsan. Mprt açılınca evet MS ayarı yapabiliyorsun da ben nadiren rekabetçi oynadığımdan pek bakmıyorum. Söylediğin iyi oldu bir açayım bakalım.

@cumali_032 yok Mprt açılınca sRGB kapanıyor o yüzden kapalı kullanıyormuşum şimdi hatırladım. Görüntü kalitesi sRGB ile nefis yalnız.
Hocam dell alıcaktım.165hz curved yükseklik ayarı var 2200 lira fakat onda yeşillenme sorunu varmış o yüzden almadım.
Kullanmaktayım. Ghosting sorunlu. Hem de rahatsız edecek derecede. Ben aldığıma pişman oldum diyebilirim.
Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala ghosting yapıyor mu? Bazıları neden sorunsuz bazıları neden sorunlu anlamadım.

Son düzenleme:
Hocam hala kullanıyor musunuz? Hala ghosting yapıyor mu? Bazıları neden sorunsuz bazıları neden sorunlu anlamadım.

Kullanıyorum. Ghosting beni rahatsız ediyor açıkçası. En iyisi monitör geldikten sonra deneyin, sizi de rahatsız ederse iade edersiniz.

Kullanıyorum. Ghosting beni rahatsız ediyor açıkçası. En iyisi monitör geldikten sonra deneyin, sizi de rahatsız ederse iade edersiniz.
Tamamdır teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha olucaktı HDMI kablosu çıkıyor mu içinden? Ve HDMI kablosu ile taktığınızda kaç hz alıyor?

Son düzenleme:
Hocam bir sorum daha olacaktı HDMI kablosu çıkıyor mu içinden? Ve HDMI kablosu ile taktığınızda kaç Hz alıyor?

Hatırladığım kadarıyla HDMI ve DisplayPort kablosu çıkıyor. Direkt DisplayPort ile bağlayarak 144 Hz alabildim, HDMI kablosunu hiç denemedim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı