Philips 242E1GAEZ/00 HDMI 1.4 ile 144 Hz verir mi?

Üretici bir kilit koymadığı sürece Anakart üzerindeki HDMI 2.0 ile yüksek Hz almak mümkün. Sitesinde 4K 60 Hz belirtmiş ama 1080P 120 Hz gibi bir ibare yok. 4K'da 60 Hz verdiği için düşük çözünürlükte daha iyisini verir gibi bir çıkarım yapıyorum yalnızca. Bir kilit ile her çözünürlükte 60 Hz veriyor olma ihtimali de var. İleride bir ekran kartı alma ihtimali varsa yüksek Hz alamasan bile monitörü yenileyebilirsin.

Son dönemde çok monitör bakmadım ama Philips oyun monitörü tarafında ilk bakacağım markalardan biri olmazdı açıkçası. ASUS, MSI, LG, Samsung, AOG, Viewsonic gibi markaların IPS panel bir ürününü bulmak iyi olabilir.

Evet hocam ilerde ekran kartı takacağım.GT1030 felan takıcağım.

Üretici bir kilit koymadığı sürece Anakart üzerindeki HDMI 2.0 ile yüksek Hz almak mümkün. Sitesinde 4K 60 Hz belirtmiş ama 1080P 120 Hz gibi bir ibare yok. 4K'da 60 Hz verdiği için düşük çözünürlükte daha iyisini verir gibi bir çıkarım yapıyorum yalnızca. Bir kilit ile her çözünürlükte 60 Hz veriyor olma ihtimali de var. İleride bir ekran kartı alma düşüncesi varsa şimdilik yüksek Hz alamasan bile monitörü yenileyebilirsin.

Son dönemde çok monitör bakmadım ama Philips oyun monitörü tarafında ilk bakacağım markalardan biri olmazdı açıkçası. ASUS, MSI, LG, Samsung, AOG, Viewsonic gibi markaların IPS panel bir ürününü bulmak iyi olabilir.

Hocam oyun için alıyorum,yani diğerlerinede baktım.Acerde vardı fakat bunu seçtim renkleri felan daha iyi.Aslında dell in 165hz 2200 liraya monitörü vardı onu seçmedim.Karanlık yerlerde ghosting sorunu varmış yeşillenme vs. O yüzden philips seçtim ve baya güzel.
Yüksek Hz çift kanal RAM'in falan varsa 1030'a hiç para harcama bile. APU sistem de ona yakın sonuç veriyordur her türlü.
Hocam 3200MHz ve 8x2 16GB RAM var.Hocam şöyle birşeyde var ekran kartına bağlayabilirim.Ve dediğiniz gibi aynı değerleri veriyor.

Yani yalnızca yüksek Hz için ekran kartına para verme demek istiyorum. Alacağın ekran kartı FPS olarak da fayda sağlayacaksa satın almak gerek. En azından GTX 1050Ti, RX 560 gibi kartlar fark yaratır.

Yani yalnızca yüksek Hz için ekran kartına para verme demek istiyorum. Alacağın ekran kartı FPS olarak da fayda sağlayacaksa satın almak gerek. En azından GTX 1050Ti, RX 560 gibi kartlar fark yaratır.
Tamam o zaman GTX 1050 RX550 gibi kartlara yöneleyim.Tamamdır hocam monitörüde alıyorum o zaman.Çünkü acer seçecektim philips renkleri daha iyiydi.Tamam bu monitörü alıyorum hocam inşallah 144hz olur.
@midgardian aldım hocam :) İnşallah 144hz gelir.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı