Çözüldü Philips 242E1GAJ-01 144 Hz alamamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Elimde ekran kartı olarak RTX 2060S var. Monitör olarak da Philips 242E1GAJ-01 modeli var. DP kablo ile bağladım ancak monitörün G-Sync destekli olmadığı yazıyor ve 144Hz alamıyorum haliyle. Ne yapmam gerek? Elimde HDMI kablo da bulunuyor. Monitörü iade mi etmeliyim? Monitörde FreeSync mı açmam gerek öncelikle? Böyle bir bölüm de bulamadım. @SkyRose @RPM

Dosya Ekleri

• 1605714597385.png
    1605714597385.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 136
  • 1605714647253.png
    1605714647253.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 143
Evet, ben iade ettim. Yolladım ve ellerine ulaşmasından sonraki yasal süre olan 72 saat içerisinde onaylandı. Cayma hakkımı kullandığım için reddetme durumları da yoktu aslında. Parçalar tamsa ve o süreç içerisinde iseniz sizinki de onaylanır.

Her şeyi tam olarak kargoladım. Teşekkür ederim beni aydınlattığın için böyle bir monitörle oyun oynamak benim için çok can sıkıcı olacaktı.
Evet, ben iade ettim. Yolladım ve ellerine ulaşmasından sonraki yasal süre olan 72 saat içerisinde onaylandı. Cayma hakkımı kullandığım için reddetme durumları da yoktu aslında. Parçalar tamsa ve o süreç içerisinde iseniz sizinki de onaylanır.

Bu gun iade satıcı tarafindan reddedildi Philips sevisine yollayin orada iade alirsiniz dedi. Monitör simdi bana gelecek servise yolliyacagim. Sizde philips ten mi iade aldiniz yoksa satıcı tarafından mı

Son düzenleme:
@YATO düzenleme yaptığınızda mesaj bana gelmemiş şimdi şansa gördüm. Ben direkt olarak satıcıdan iadeyi sağladım. Cayma hakkınız süresi içerisinde reddedemezler herhangi bir eksik yoksa. Sizi oyalamışlar zaman aşımına uğratmak için. Bu arada cayma hakkınız dolmamıştı değil mi? Dolduysa öyle yapabilirler.

G-Sync açman için MPRT kapat kendisi AMD Freesync otomatik açılacak. Display port üzerinden G-Sync testi yaptım. Başarılı sonuç ortaya çıkıyor. 144 Hz görmek için DisplayPort Nvidia Denetim masasında Çözünürlük değiştirme PC kısmının altında çözünürlük çözünürlük yap ve en yüksek çözünürlük çıkıcak.
Nvidia-Hz-Ayarı-640x352.jpg

@YATO düzenleme yaptığınızda mesaj bana gelmemiş şimdi şansa gördüm. Ben direkt olarak satıcıdan iadeyi sağladım. Cayma hakkınız süresi içerisinde reddedemezler herhangi bir eksik yoksa. Sizi oyalamışlar zaman aşımına uğratmak için. Bu arada cayma hakkınız dolmamıştı değil mi? Dolduysa öyle yapabilirler.

Cuma günü dolacak ürün VA panel ama satıcı ürün özelliklerine IPS yazmış bu güzden yolladım bu sefer geri almama gibi bir şansları yok eğer böyle bir durum olursa tüketici haklarına başvuracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı