A Alpha Türk Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum da sakallarım için. Sıfır kesen bir makine arıyorum. İnternette bununla karşılaştım. Sizce nasıl _kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum da sakallarım için. Sıfır kesen bir makine arıyorum. İnternette bununla karşılaştım. Sizce nasıl _kullanan var mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Bunu biliyor muydun? Ama bıçağı pahalı fakat 4 ay gidiyor tek bıçak. Satın al: Philips OneBlade Yüz QP2724/20 Yüz Çığır açan, yeni hibrit şekillendirici Philips OneBlade, her uzunluktaki sakalı düzeltir, tıraş eder ve net hatlar, kenarlar oluşturur. Birden çok yöntemi ve aracı unutun. OneBlade ile her şeyi yapabilirsiniz. www.philips.com.tr
Bunu biliyor muydun? Ama bıçağı pahalı fakat 4 ay gidiyor tek bıçak. Satın al: Philips OneBlade Yüz QP2724/20 Yüz Çığır açan, yeni hibrit şekillendirici Philips OneBlade, her uzunluktaki sakalı düzeltir, tıraş eder ve net hatlar, kenarlar oluşturur. Birden çok yöntemi ve aracı unutun. OneBlade ile her şeyi yapabilirsiniz. www.philips.com.tr