Philips 43PUS7805 alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Merhabalar, 4K bir televizyon arıyorum TV sadece PS5 için kullanacağım arada bir de Netflix vs. yani uydu kanalları falan izlemeyeceğim, sırf PS5 için alıyorum. Monitörüm 2K ve PS5 2K desteklemiyor 1080p de hakkı değil, bu yüzden 4K bir TV alıyorum. Yerim fazla olmadığı için 43 inç bir model istiyorum. Bütçem 4000 TL.

Merhabalar, 4K bir televizyon arıyorum TV sadece PS5 için kullanacağım arada bir de Netflix vs. yani uydu kanalları falan izlemeyeceğim, sırf PS5 için alıyorum. Monitörüm 2K ve PS5 2K desteklemiyor 1080p de hakkı değil, bu yüzden 4K bir TV alıyorum. Yerim fazla olmadığı için 43 inç bir model istiyorum. Bütçem 4000 TL.

Bence gayet güzel hem de Smart TV sıkıldığınızda YouTube, Netflix vs. gibi kanallara da erişirsiniz bence alın.

58 inç kullanıyorum, televizyon gerçekten çok şık ve kaliteli bir izlenim uyandırıyor ve görüntü kalitesi açısından hiç bir sorun yok. Ses kalitesi açısından temiz, keskin bir ses olduğunu söyleyebilirim tabii ayarları yaptıktan sonra. Ambilight özelliğine kelimeler yetmiyor muhteşem bir deneyim. Ben alınır diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı