cok tesekkur ederim yardımcı oldunuz gercekten resmi sitede belirtilmiyor çünkü.Su sekilde attim dostum
memnun musunuz monitörden bi sıkıntı fark ettiniz mi hiçSu sekilde attim dostum
Son düzenleme:
cok tesekkur ederim yardımcı oldunuz gercekten resmi sitede belirtilmiyor çünkü.Su sekilde attim dostum
memnun musunuz monitörden bi sıkıntı fark ettiniz mi hiçSu sekilde attim dostum
Alirsan hayirli olsun diyim dostum bu arada memnunum bi sikinti cikarmadi bende kaliteli zaten philips kac yillik marka geldiginde olu pikseline bak derim cikarsa iade edersincok tesekkur ederim yardımcı oldunuz gercekten resmi sitede belirtilmiyor çünkü.
memnun musunuz monitörden bi sıkıntı fark ettiniz mi hiç
bazı kullanıcılar adaptive sync açıkken falan ekranda titreme falan oldugun söylemis siz yasamadınız demi öyle bir seyAlirsan hayirli olsun diyim dostum bu arada memnunum bi sikinti cikarmadi bende kaliteli zaten philips kac yillik marka geldiginde olu pikseline bak derim cikarsa iade edersin
tesekkur ederim 24m2n3200s modelini alıyorum o zaman bende adaptive sync önemliydi cünkü benim icin siz var ve sorun yok diyorsunuz o zaman alabilirimYasamadim oyle bi sıkıntı
Dostum bende bi sikinti cikmadi ama sende bu sikinti olmaz diyemem cunku satici ben degilim ama bana sorunsuz gelditesekkur ederim 24m2n3200s modelini alıyorum o zaman bende adaptive sync önemliydi cünkü benim icin siz var ve sorun yok diyorsunuz o zaman alabilirim
yo yo onu anladım size bir sey diyemem tabi sadece sizin kanadınızda merak ettigim şey monitör 24m2n3200s modeli miydi ve adaptive sync var mıydı bunu merak ettim ben çünkü dedigim gibi sitede yazmıyorDostum bende bi sikinti cikmadi ama sende bu sikinti olmaz diyemem cunku satici ben degilim ama bana sorunsuz geldi
Anladim alirsan tekrardan hayirli olsun diyim kazasiz belasiz gelsinyo yo onu anladım size bir sey diyemem tabi sadece sizin kanadınızda merak ettigim şey monitör 24m2n3200s modeli miydi ve adaptive sync var mıydı bunu merak ettim ben çünkü dedigim gibi sitede yazmıyor
tesekkur ederimAnladim alirsan tekrardan hayirli olsun diyim kazasiz belasiz gelsin
Hocam bu monitörde durmayan bir ölü piksel furyası var 1 haftada 3 tane ölü piksel çıktı hangi gün nerde çıkacak diye paranoyak oldum sizde var mı böyle bir durumDostum bende bi sikinti cikmadi ama sende bu sikinti olmaz diyemem cunku satici ben degilim ama bana sorunsuz geldi
Geri iade iste olu piksel varsa bende 1tane var oda cok gozume batmadi ama sen iade iste veya degistir derimtesekkur ederim
Hocam bu monitörde durmayan bir ölü piksel furyası var 1 haftada 3 tane ölü piksel çıktı hangi gün nerde çıkacak diye paranoyak oldum sizde var mı böyle bir durum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.