Philips Evnia 24m2N3200s monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan WxArTT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 6.043
Tamami ile haklısınız. Zaten bu 1ms GtG'ya da 0.5ms MPRT maksimum değerler oluyor genelde. Ortalamada bahsettiğiniz değerlerde kullanıyoruz. Ama bunun genel olarak tüm monitörlerde bu şekilde olduğunu düşünürsek çok kafa yormanın anlamı yok gibi. Sonuçta sen 4-5ms görüyorsan karşıdaki de 4-5ms görüyor.

Aynen. Anlık bir yerde 0.96ms görmüş G274QPX, bu yüzden 1ms GtG yazmışlar belli ki. Ortalaması 9ms olduğu için yavaş bir panel. UFO testinde de hatrı sayılır ghosting izi gözüküyor. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak on numara monitör normalde. Bu yüzden GtG ve MPRT değerlerine değil de ortalamaya ve UFO testine bakmak en mantıklısı. VA panellerde durum biraz daha farklı tabii.

14 gün dolmadan değişim isteyin, paniklemenize gerek yok güvenilir bir yerden almışsınız sonuçta. Bu monitör almanın doğası gibi bişey illa ki ölü piksel vb çıkabiliyor.
evet bugün mağazalarına gittim sorun çıkarırlar diye düşündüm ama ordaki arkadaş anlayışlı çıktı sağolsun değişim onayladı ama ürün stokta kalmadığı için iade aldım tekrar ücret yatınca yeni monitör bakacağım

evet bugün mağazalarına gittim sorun çıkarırlar diye düşündüm ama ordaki arkadaş anlayışlı çıktı sağolsun değişim onayladı ama ürün stokta kalmadığı için iade aldım tekrar ücret yatınca yeni monitör bakacağım
İtopyada sorun çıkacağını düşünmüyorum zaten sağlam bir marka.

Hocam memnun musunuz bende aldım İtopya'dan gelince test yapacağım 2 3 tane çıkarsa sorun olmaz bence ileride yayılma yapar mı?
Sitede 3 yıl garanti var diyordu.

Aldım, memnunum. Hocam ancak 0.5 almak imkansız diyebilirim Smart MBR 20 iken problem yok ama smartresponse Ultra hızlıdayken büyük ghosting oluyor. Daha hızlıda problem yok.

Ücret henüz yansımadı ama yeni bir monitör bakmaya başladım. Bakalım şansımıza ne gelecek bu sefer Philips'in stockları tamamen bitmiş.

Hocam rahatsız ettiğim için kusura bakmayın bende bugün bu monitörü İtopya'dan sipariş verdimde sizdeki o ölü piksel sıkıntısı hariç bir şeyi var mıydı başka? Güzel monitörmü ilk defa monitör alışım çok korkarak sipariş verdim.

Hocam rahatsız ettiğim için kusura bakmayın bende bugün bu monitörü İtopya'dan sipariş verdimde sizdeki o ölü piksel sıkıntısı hariç bir şeyi var mıydı başka? Güzel monitörmü ilk defa monitör alışım çok korkarak sipariş verdim.
Aldıktan 6 ay sonra panel arızası yaşadım, sizde olmayabilir o biraz şans işi. Garanti ile uğraşacağım şimdi de.

Aldıktan 6 ay sonra panel arızası yaşadım, sizde olmayabilir o biraz şans işi. Garanti ile uğraşacağım şimdi de.

Hocam böyle şeyleri gördükçe daha da korkuyorum umarım bir şey olmaz ya garanti yardımcı oldu mu peki yani eğer bana da aynı şey olursa garanti ya da iade olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı