Philips Evnia 27M2N5500 alınır mı?

Bütçe
8000

Widnees

Centipat
Daha fazla  
İtopya kasım indirimleriyle beraber 9.552 olan monitör 7.999 oldu sizce alınır mı? Önerebileceğiniz başka monitörler var mı?
2K çözünürlükte monitör arıyorum.

Ürün Linki

İtopya bindirim yapıp indirim yapmış. Ürünün normal fiyatı bu seviyelerde zaten. Hatta Amazon'da 7650 TL'ye var diye biliyorum.

Normal fiyatı bu zaten. Hepsiburada resmi satıcılı 7.999 TL'ye var. Başka satıcılarda bir tık daha ucuz. Monitörü Hepsiburada'dan alabilirsin. Güzel monitör fiyatını hak ediyor.

Başka önerebileceğiniz var mı yoksa bu fiyata en iyi seçenek bu monitör mü?

Bu bütçede en iyi seçenek bu monitör. Kontrast olarak 1250:1 çıkmış testte. Parlaklığı iyi ama gecikmesi ortalama. Srgb ve adobe rgb değerleri iyi. Ghosting sorunu pek yok. 1200:1 ve üstü IPS için çok iyi bir değer. Bendeki MSI G274qpf qd de 911:1 çıkmıştı. Ki daha pahalı olmasına rağmen. Bu yıl çıktığı için philips ile alakalı pek bir inceleme göremedim. Kullanıcı yorumları gayet iyi. Bir başkası da benimkiyle aynı monitörü kullandıktan sonra buna geçmiş ve memnun kalmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan kullanıyorum, bence fiyatında ki en iyi monitör. 2 kez aldım ikisinde de ölü piksel yoktu. Gayet memnunum, öneririm. Bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Merhaba, monitörü satın aldınız mı? Son deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Satın almadım henüz

Monitörü 1 ay önce satın aldım görüntü kalitesi olarak ya da yazılımı olarak hiç şikayetim yok yazılımında film, FPS oyun, yarış oyunu gibi durumlarda kullanabileceğiniz hazır renk ayarları var Türkçe desteği de mevcut 7.8k iken aldım bu fiyata kesinlikle değer.

@zimablue1903

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı