Aslında çoğu kişi bunu önermiyor sakal'da kullanacaksanız sadece kirli sakal bırakıyor bunu bilin. Vücutta ise bilmiyorum ama kapma, kesme vs. yapıyor diyen de var. Ben Philips OneBlade 2824 aldım gayet iyi Yüz ve Vücutta.
Aslında çoğu kişi bunu önermiyor Sakal'da kullanacaksanız sadece kirli sakal bırakıyor bunu bilin. Vücutta ise bilmiyorum ama kapma, kesme vs. yapıyor diyen de var. Ben Philips oneblade 2824 aldım gayet iyi yüz ve vücutta.
Sakal için kullanacağım da çok fazla bırakıyor mu yoksa nokta nokta gibi mi bırakıyor?
Bunun 2 ucu var diye alacağım eski makinem babyliss markasınındı ucu kırıldı makine parasını uç için istediler gelen uçta orijinaliyle aynı değildi onun için 2 uçlu olsun kafam rahat olsun diye bunu seçtim kesmesini pek YouTube'da da göremedim.
11 Kasim'da 1467 liraya aldim bu fiyata alinir mi bilmiyorum. Gayet guzel kesiyor basliklarida iyi ama tam sifir kesmiyor ama benim icin yeterli sifirlikta kesiyor.
Sakal için kullanacağım da çok fazla bırakıyor mu yoksa nokta nokta gibi mi bırakıyor?
Bunun 2 ucu var diye alacağım eski makinem babyliss markasınındı ucu kırıldı makine parasını uç için istediler gelen uçta orijinaliyle aynı değildi onun için 2 uçlu olsun kafam rahat olsun diye bunu seçtim kesmesini pek YouTube'da da göremedim.