Philips pil kullanmadan bozuldu

Myk61

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
2.458
Çözümler
30
Xbox ile beraber vatandan pil şarj etmek için duracell'in şarj cihazını aldım. İçinde 2 adet normal 2 adet ince pil olduğu için ekstra 2 adet şarj edilebilir Philips pil aldım. Pili taktım ama hiç şarj yoktu sanırım kontrolcüyü çalıştırmadı. Şarj etmek istediğimde işte kırmızı ışık yanıyor şarj olmuyordu. Dikkatli baktığımda pilin aktığını gördüm. İade veya değişim şansım varmı bu durumda ? Pili yanlış cihaz ile mi şarj ettim yoksa ?
IMG_20220115_103143.jpg
IMG_20220115_103800.jpg
 
Olabilir hocam. Bazı seriler problemli de olabiliyor.
 
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.
 
Sorun % 100 olasılıkla sorunlu şarjlı pillerde görünüyor hocam, bu yüzden iade hakkınızı mutlaka kullanın. Yeni pillerden elektrolit sızması olayı bunun açık delilidir. Kolay gelsin.
Servise gitti gelecek cevaba göre değişim yapmayı düşünüyorum çünkü pilleri kullanmak istiyorum.
Piller servisten geldi değişim yaptılar gidip yeni pilleri teslim aldım. Yeni paketindeki pillerinde sanki akmış gibi olduklarını fark edip teslim alırken de görevli arkadaşa gösterdim ama o akmış değildir diyerek gönderdi. Eve gidip test ettim ve sonuç aynı piller hiç bir şekilde ne çalışıyor ne şarj alıyordu. Tekrar Vatan'a giderek durumu belirttim ve pilleri oraya teslim ederek para iadesi talep ettim. Daha sonra Teknosa'dan gidip 65 TL'ye Varta'nın pillerini aldım şu an kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı