Philips QP2724/10 Oneblade alınır mı?

Koltukaltı alınmaz mı hocam bununla? Ayrıca tamamen jileti bırakıp buna geçmek mantıklı mı?
Hocam hiç denemediğim için bir şey diyemem sadece sakalda kullandım. Jilet konusunda ise bu sizin sakalınıza bağlı. Sıfıra yakın bir tıraş isterseniz ve bunun için makine alacaksanız OneBlade bu konuda başarılı. Alıp denersiniz, memnun kalırsanız doğrudan makine ile devam edersiniz. Beğenmezseniz jilete devam edebilirsiniz. Tıraş makineleri kişisel bakım ürün grubuna girdiği için iade şansınız olmaz. Bu konuyu göz önüne almalısınız. YouTube’dan incelemelerine göz atın, başka bir sorunuz varsa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam sakalım yaşım 16 olduğu için sakalım az az çıkıyor yanlardan boynumdan falan ama kötü duruyor fakat o bıçak fiyatlarını gördükten sonra alasım kaçtı. Bıçak almak yewrine aynı makineden bir tane daha alınır?

Bıçakları pahalı evet. En son hatırladığım kadarıyla 350 lira gibi bir fiyatı vardı tanesinin. İndirim dönemlerinde belki biraz daha uyguna bulunabilir. 2 bıçak yerine makine alınır mı orasını pek sanmıyorum. Farklı modelleri var içinden çıkan bıçak sayıları ve vücut başlıklarının olup olmamasına göre fiyatları değişiyor.

Hocam hiç taneli görmedim link atma şansınız var mı?

Jiletle cilt problemi yaşamıyorsanız devam edebilirsiniz, pratiklik ve zaman açısından, ayrıca tahrişin olmaması için ben oneblade tercih ediyorum, amazonda 3 jilet yanında 2 başlık 1000 TL, yalnız ucuza aliexpress gibi yerlerden getirtebilirsiniz.

Hocam tahriş konusunda şöyle sivilceler daha mı blirginmi oluyor bir şey oluyor tam anlamıyorum jilettte ama bir şey olyuor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…