Philips QP2724/10 Oneblade alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar alınır mı? Haftada 1 yüzdeki kılları sıfıra vurmak için kullanacağım. Çok yoğun sakalım yok, yeni çıkmaya başladığı için ama kötü duruyor bayağı. İçinden kaç tane bıçak çıkıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
İki yıldır sadece sakal için kullanıyorum. Gayet memnunum, genelde haftada bir bazen iki kez tıraş oluyorum. Başlıklar 4 ay rahat gidiyor. Tabi bu sizin tıraş olma sıklığınız ve sakalınızın sertliği ile de ilgili.

İki yıldır sadece sakal için kullanıyorum. Gayet memnunum, genelde haftada bir bazen iki kez tıraş oluyorum. Başlıklar 4 ay rahat gidiyor. Tabii bu sizin tıraş olma sıklığınız ve sakalınızın sertliği ile de ilgili.

Koltukaltı alınmaz mı hocam bununla? Ayrıca tamamen jileti bırakıp buna geçmek mantıklı mı?

Hocam haftada bir sadece sakal için kullanmayla kaç ay gider ve koltuk altı alınır mı bu cihazla?

Yani tamamen jileti kesip kulkanılır mı?

Ben 16 Ocaktan beri kullanıyorum, neredeyse her gün kullanıyorum yüzüme, vücut kılları için vücut modeli almanız daha iyi olur ona göre kanatmayan başlık yapmışlar, her türlü yere girip çıkar bel altı dahil, henüz 2. bıçağa geçme gereği duymadım, hala aynı tertemiz kesiyor.

Ben 16 Ocaktan beri kullanıyorum, neredeyse her gün kullanıyorum yüzüme, vücut kılları için vücut modeli almanız daha iyi olur ona göre kanatmayan başlık yapmışlar, her türlü yere girip çıkar bel altı dahil, henüz 2. bıçağa geçme gereği duymadım, hala aynı tertemiz kesiyor.

Sağ olun hocam jilet yerine temelli buna geçeyim o zaman.

Hocam şimdi baktımda uçları aşırı pahalı 1 makine alınır yeni üç yerine. Düşündürdü bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı