31 Mart 2015 Mesaj: 12 Herkese merhaba. Kulaklıklar arasında ucuz alternatiflerden biri olan Philips SHM1900 mikrafonlu kulaklığı inceliyorum. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Herkese merhaba. Kulaklıklar arasında ucuz alternatiflerden biri olan Philips SHM1900 mikrafonlu kulaklığı inceliyorum. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2015 #11 Ses kalitesi ve mikrofonu güzel. Ancak kabloları çok ince ve uzun kullanıma uygun değil.
AHMET-ERDOĞAN Kilopat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2016 #12 Tisy dedi: Sizde uçtunuz artık, 50 liralık bir headset gelicek ve SS V2'ye kafa mı atıcak hadi ordan! Genişletmek için tıkla... orda devereye frekans ve empedans değerleri giriyor sen istersen git kulaklığa 1000 tl ver ama frekans aralığı düşük empedans değeri düşük alırsan yani kusura bakma ama kazıklanırsın pahalı her zaman iyi olmaya biliyor
Tisy dedi: Sizde uçtunuz artık, 50 liralık bir headset gelicek ve SS V2'ye kafa mı atıcak hadi ordan! Genişletmek için tıkla... orda devereye frekans ve empedans değerleri giriyor sen istersen git kulaklığa 1000 tl ver ama frekans aralığı düşük empedans değeri düşük alırsan yani kusura bakma ama kazıklanırsın pahalı her zaman iyi olmaya biliyor
M Mr.Peynir Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 190 24 Ekim 2016 #13 Ünlü oldu kulaklığım bu arada şiddetle tavsiye ediyorum [emoji23][emoji23][emoji23] Dosya Ekleri 1477339888815.jpg 38,9 KB · Görüntüleme: 228