S sertugt Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2 30 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar dün ekran ayarlarında gezerken bir şeye bastım ve resimde gördüğünüz şey oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2019
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Ağustos 2019 #2 Bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın. Ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Normal modda sürücüyü yeniden kurun.
Bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın. Ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Normal modda sürücüyü yeniden kurun.
S sertugt Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2 30 Ağustos 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın. Ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Normal modda sürücüyü yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... abi nası alıcamı bilmiyorum, pc açılır açılmaz direk bu çıkıyor hiç ekran falan açılmıyor masaüstüne falan da gelmiyor.
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın. Ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Normal modda sürücüyü yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... abi nası alıcamı bilmiyorum, pc açılır açılmaz direk bu çıkıyor hiç ekran falan açılmıyor masaüstüne falan da gelmiyor.
Hasan balcı Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 2 6 Eylül 2019 #4 sertugt dedi: abi nası alıcamı bilmiyorum, pc açılır açılmaz direk bu çıkıyor hiç ekran falan açılmıyor masaüstüne falan da gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba çözüm yolu buldunuz mu ?
sertugt dedi: abi nası alıcamı bilmiyorum, pc açılır açılmaz direk bu çıkıyor hiç ekran falan açılmıyor masaüstüne falan da gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba çözüm yolu buldunuz mu ?