Phoenix 1660 TI vs TUF 1660

Bütçe 4500 ise Bu önerimdir. Sadece işlemci R5 1600. GPU ise GTX 1660 Tİ.

DADG2'yi zaten biliyorum. Önermenize gerek yok. Son zamanlarda insanların yoğunluktan çektiği ızıraba şahit oldum. Biraz korktum diyebilirim, ama siz derseniz ki burdan al pişman olmazsın o zaman düşünürüm. Ama şuan vatan, webtekno, sinerji sistemini veya kendi toplayacağım pcyi düşünüyorum.

DADG2'yi zaten biliyorum. Önermenize gerek yok. Son zamanlarda insanların yoğunluktan çektiği ızıraba şahit oldum. Biraz korktum diyebilirim, ama siz derseniz ki burdan al pişman olmazsın o zaman düşünürüm. Ama şuan vatan, webtekno, sinerji sistemini veya kendi toplayacağım pcyi düşünüyorum.
İtopya her türlü size ürünü gönderiri ama bu ara çok yoğun olduklarından 10 günü buluyor kargo süreleri

İtopya her türlü size ürünü gönderiri ama bu ara çok yoğun olduklarından 10 günü buluyor kargo süreleri

Zaten firma güvenilir ama adamların yaşadığı zorluk bize de etki edebilir, bu bir risk girmeye değer mi bilmiyorum. Şu anda GTX 1660'ı 1600 TL'ye buldum. Yani bir çok yerde indirim var, aslında toplamada alınabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı