Phoenix OS neden Windows 10 olarak görünüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat Sosyal, XenForo altyapısında bulunduğu için aslında bu sorun XenForo için geçerli oluyor. Eğer Phoenix OS isimli işletim sistemini veritabanlarına ismiyle ve simgesiyle eklerlerse Windows 10 olarak görünmeyecektir. XenForo altyapısı Phoenix OS'dan yazmış olduğun mesajı Windows 10 olarak tanımlamış.

Son düzenleme:
User Agent'i uyumluluk amacıyla o şekilde ayarlamışlar da olabilir. XenForo'da bilinmeyen işletim sistemi ve tarayıcının, gri daire içinde soru işareti olarak çıktığını biliyorum. Kasıtlı olarak ayarlanmış bir şeydir diye düşünüyorum.

Google'a şunu yazıp aldığınız sonucu buraya atar mısınız?

Ama tuhaf bir şey daha var kullandiğim tarayici Chrome değil stardust kendi tarayicisi.

Eki Görüntüle 579069

Ama tuhaf bir şey daha var kullandiğim tarayici Chrome değil stardust kendi tarayicisi.

Chromium tabanlı bir tarayıcıymış. Uyumluluk sebebiyle mahsus böyle bir user agent kullanıyor olmalı. Aynı şeyi Pale Moon da bazı spesifik sitelerde yapmakta.

Ayrıca eklentiyle de user agentinizi değiştirebilirsiniz, şu an yaptığım gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…