Phone 13 Pro Max 1TB kılıfsız kullanılır mı?

Ferrarin olsa üstünü kapatır mısın? Yok yanlış oldu. Ferrari'nin çizilmesi hoşuna gider mi? Aa bu hiç olmadı. Neyse paranın çöpe gitmesini istemiyorsan takacan kılıfı.
Amaç burda metali ellemek serin serin çok hoş oluyordu en son 5s im vardı bi ordan biliyorum :d ( zaten üstte yazdığım gibi aldım kılıf )
 
Bende açıkçası telefonda kılıf ve temperli cam olmayınca dışarıda rahatça taşıyamıyorum. Herkes aynı hissetmeyebilir ama çizikler çok büyük ihtimalle oluşuyor. Yani kılıf ve koruyucu cam takın derim.
 
Camsa bile ki ben hala pek sanmıyorum çünkü mağazada gidip ellemiştim bildiğiniz 5S gibiydi. Çelik
Arka yüzeyi cam hocam. Tabii sıradan bir cam değil, lansmanlarda da belirttikleri gibi bilmem kaç kat sağlamlaştırılmış özel dokulu bilmem neli bir cam :) 5S’in arkası alüminyumdur bu arada ama anlatmak istediğinizi anladım, o soğuk hissi seviyorsunuz.
 
Pro Max modelinin çerçeve ve kasasıda dahil her yeri paslanmaz çelik diye biliyorum ve bayağıda eminim ön camda ceramic Shield, ekran kısmı yani.
Ama ben gene de sağlama almak amacıyla Spigen ekran koruyucu ve Apple deri kılıf aldım.

Eki Görüntüle 1269613
Kasanın içi paslanmaz çelik değil, sadece çerçevesi paslanmaz çelik. Kasanın içi metal görünümde. Alüminyum olabilir detayını bilmiyorum.

Her ne kadar ön cam için shield vs deseler de cepte bir şekilde çizilebiliyor. O yüzden ekran koruma camı ve kılıf şart.

Ben ESR ice shield şeffaf kılıf, Spigen Ciel by Cyrill siyah ve Spigen Ciel by Cyrill bej renkli kılıfları kullanıyorum. (kamera koruma kısımları iyi olduğu için)

Ekran koruma filmi olarakta Spigen Glas.TR Slim uyguladım.
 
Son bir soru daha, kılıfla koruyucu cam aldım da lens koruyucuya gerek var mı? Görüntüyü bozar vs. diyenleri duydum ve zaten kamera camı yeterince sağlam diyenlerde var. Masaya koyunca kamera değmez zaten 13 Pro Max leather case aldım Apple'dan çıkıntı var değmiyor masaya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cömert bir dostum tarafından iPhone 13 Pro Max 1TB sierra mavisi hediyesi aldım. Haftaya gelecek vermeye ( bir taraflarıma altın haç girmiş herhalde böyle şans :d şu an kullandığım SE de hediye zaten. 3.5 ay önce geldiydi) telefon paslanmaz çelik olduğu için kılıfsız kullansam bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum. Öncekiler camdı, hani çatlar falan ama bu çelik zaten ne olabilir ki?

Bir şey olur mu kılıfsız kullansam?

Kralsın tacın yok helal olsun sana böyle bir arkadaşımız yok bizim helal bu dosta mezara kadar gidilir bee ömrü uzun olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı