R rodius Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 KeremYlmz_51 dedi: Yaptığım phonklar (ilk yaptığımdan son yaptığıma. 1(ilk yağtığım). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3(son yaptığım). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eleştiriye açığım istediğiniz diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi bile değil, kendini çok geliştirmen lazım. Ben yaklaşık 5 yıldır müzik ile uğraşıyorum. Baya kendimi geliştirdim. Şarkılarımı dinlemek istersen spotify: RODIUS
KeremYlmz_51 dedi: Yaptığım phonklar (ilk yaptığımdan son yaptığıma. 1(ilk yağtığım). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3(son yaptığım). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eleştiriye açığım istediğiniz diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi bile değil, kendini çok geliştirmen lazım. Ben yaklaşık 5 yıldır müzik ile uğraşıyorum. Baya kendimi geliştirdim. Şarkılarımı dinlemek istersen spotify: RODIUS