B Burakak250 Centipat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Öncelikle selam. Bugün Photoshop'ı yeniden indirdim fakat yine bu oluyor. Sistem kaldırıyor. Önceden bu yoktu. Nasıl çözebilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Öncelikle selam. Bugün Photoshop'ı yeniden indirdim fakat yine bu oluyor. Sistem kaldırıyor. Önceden bu yoktu. Nasıl çözebilirim bunu?
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 15 Mayıs 2021 #2 İndirdiğiniz dosyada sorun olabilir. Başka bir bilgisayarda deneyip indirmenin sağlam olup olmadığını kontrol edin. Eğer indirme sağlam ise sistem ile ilgili sorunlara bakmak gerekir. Artı 0 Eksi
İndirdiğiniz dosyada sorun olabilir. Başka bir bilgisayarda deneyip indirmenin sağlam olup olmadığını kontrol edin. Eğer indirme sağlam ise sistem ile ilgili sorunlara bakmak gerekir.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #3 Korsan kurduysanız bu tarz hatalar olur orijinal CC kullanırken böylesine hiç rastlamadım. Artı 0 Eksi
VONX Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 359 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Dosya gezgininden dosyasını bulup hangi dosyanın eksik olduğuna bakıp bulun veya korsansa da işlemez. Artı 0 Eksi
Dosya gezgininden dosyasını bulup hangi dosyanın eksik olduğuna bakıp bulun veya korsansa da işlemez.
KS KS B Burakak250 Centipat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 Kedi yiyen bir kedi dedi: Korsan kurduysanız bu tarz hatalar olur orijinal CC kullanırken böylesine hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef korsan çünkü malum orijinali pahalı. Artı 0 Eksi
Kedi yiyen bir kedi dedi: Korsan kurduysanız bu tarz hatalar olur orijinal CC kullanırken böylesine hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef korsan çünkü malum orijinali pahalı.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #6 Burakak250 dedi: Maalesef korsan çünkü malum orijinali pahalı. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok korsanlar için bu sorunlar hep var. Artı 0 Eksi
Burakak250 dedi: Maalesef korsan çünkü malum orijinali pahalı. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok korsanlar için bu sorunlar hep var.
KS KS B Burakak250 Centipat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #7 Kedi yiyen bir kedi dedi: O zaman yapacak bir şey yok korsanlar için bu sorunlar hep var. Genişletmek için tıkla... Eskiden de korsan kullanıyordum fakat böyle hatalar olmuyordu. Sanırım korsandan korsana farklı :d Artı 0 Eksi
Kedi yiyen bir kedi dedi: O zaman yapacak bir şey yok korsanlar için bu sorunlar hep var. Genişletmek için tıkla... Eskiden de korsan kullanıyordum fakat böyle hatalar olmuyordu. Sanırım korsandan korsana farklı :d