Photoshop CC, Photoshop CS6'ya göre neden ağır?

Sizce sorun neyde ?

• Sende

Oy: 2 12,5%
  • Programda

Oy: 4 25,0%
  • Bilgisayarında

Oy: 10 62,5%

• Oy verenlerin toplamı
    16

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Merhabalar, bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir fakat CS6 programını açtığımda rölantide çalışan bilgisayar CC'de bir pack açınca hemen "TÜM" disklerimi "0"lıyor. Yani örneğin C diskinde 40 GB yer varken CC'de bir "pack" açtığımda bu disk 1 MB seviyelerine düşüyor? Üstüne üstlük bilgisayar "Im dying" diye bağırıyor adeta!

Program mı sorunlu, ben mi, yoksa bilgisayar mı? :)
  • RAM: 12 DDR3
  • İşlemci : i3-2500 3.30 GHz
  • Ekran Kartı : Nvidia Ge Force 9600 GT
  • Monitör 1920x1080 Dell
  • Power Supply : 240V
  • Harddisk :
    • C : 39 GB boş - 221GB toplam
    • D : 18 GB boş - 146 GB toplam

Son düzenleme:
sistem eski bir sistem.
Bende de 9500 GT vardı ne günlerdi be :)

Hayır sistem 9600 kadar pek eski değil ekran kartı başka bir bilgisayardan alındı yoksa bu bilgisayarda GT 430 var idi.
Bu sistemle yavaş olması normal.

İyi de dediğin şey saçma kardeş sistemin özelliği ile alakası yok sistem gayet normal çalışıyor değerleri normal sadece program ile ilgili sıkıntı var o yüzden grafik ve tasarım bölümüne açtım konuyu yoksa gider donanım vb. yere açardım. Hafıza sorununu çözemedik ama hız sorununu çözdüm :) Power Supplyden dolayı

CC ile birlikte bir çok yeni özellik geldi buda düşük bilgisayarlarda hali ile performans düşüşü oluşturdu. Aynı durumu bende yaşamıştım CS6'dan CC'ye geçince rahat fark edilecek performans düşüşü oldu. :)

Bende de tam tersi. CC kesinlikle yağ gibi kayıyor :) acaba cc'de daha mı çok preset yüklü extra olarak? malum onlar çok etkiliyor, ağırlaştırıyor shopu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı