Photoshop fiş shoplama

@no.name.nb Birden fazla yolu var. Önce yazıyı silip sonra fişin üzerinden 4 sayısını klonlama aracı ile kopyalayıp yapabilirsiniz. Aklıma gelen ilk yolu yazayım dedim. Eğer fişin üzerindeki sayılardan yaparsanız gerçekçiliği artacaktır.
 
@no.name.nb birden fazla yolu var. Önce yazıyı silip sonra fişin üzerinden 4 sayısını klonlama aracı ile kopyalayıp yapabilirsiniz. Aklıma gelen ilk yolu yazayım dedim. Eğer fişin üzerindeki sayılardan yaparsanız gerçekçiliği artacaktır.

Teşekkürler hocam şu an fişimi bulamıyorum ders çalışmak için gençlik merkezine geldim düşürdüm sanırım.
 
Hocam kulaklığa 1000 TL verdiğimi babam duyarsa dayak yiyebilirim şaka yok.

dc verirmisin
dc kullanmıyorum
Sorgulamayı bırakıp yardımcı olsanız daha mantıklı değil mi? Evrakta sahtecilik dediğiniz şey resmi kurumlara gönderilen şeylerde olur, adam babasına gösterecek ne çok uzatmışsınız. Konu ürünün fiyatı değil, konu bir şeyi PS ile değiştirmek.
Vallahi bende tam bu mesajı yazaktım ama vazgeçtim. Sanki devlet kurumuna ibraz edecek :D
 
Vallahi bende tam bu mesajı yazaktım ama vazgeçtim. Sanki devlet kurumuna ibraz edecek

Yani endişe duyanları da anlıyorum. İnternette insanların birbirine yalan söylemesi kolaylaşıyor. Sana "babama böyle göstericem" diyip arkadan başka iş yapabilir. O yüzden kendisi yapacaksa yapsın ama başkalarının birebir yardım etmemesini de anlıyorum.
 
Merhaba bir market fişini shoplamam gerekiyor. Logitech G402 aldım 1000 TL'ye babama 400'e aldım dedim kanıtlamam lazım bundan dolayı bir fişi nasıl shoplayabilirim?
1000 TL'ye o fareyi nasıl bulmayı başardın onu merak ettim.
 
1000 TL'ye o fareyi nasıl bulmayı başardın onu merak ettim.

Fare değil kulaklık almış ayrıca fişi shopladım attım konu cözüldü :)
 

Geri
Yukarı