BaranMiller Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.399 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 2 Mayıs 2025 #2 BaranMiller dedi: After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Kırıksa, yapayzeka öncesi olan versiyon boyut olarak güzel. Kırık veya orjinalse de 24.9 stabil.
BaranMiller dedi: After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Kırıksa, yapayzeka öncesi olan versiyon boyut olarak güzel. Kırık veya orjinalse de 24.9 stabil.
G Gülyabani_285 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 239 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 2 Mayıs 2025 #3 BaranMiller dedi: After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... 2020 ve üstü.
BaranMiller dedi: After Effects 2020 kullanıcısıyım, bir de Photoshop yüklemek istiyorum ama hangi sürümü daha iyi size göre, ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... 2020 ve üstü.