Photoshop öğrensem part time iş bulabilir miyim?

Luciferss

Kilopat
Üniversite'de mimarlık bölümü okumak istiyorum ancak part time bir işe ihtiyacım olacak gibi duruyor geçimimi sağlamak için. Her zaman Adobe Photoshop ve Premier gibi programlara da ilgim olmuştur. Okumak istediğim bölümde işe yarayan programlar değiller ancak merakım var işte Sorum şu bu programlarda az buçuk bir bilgim olsa geçimi sağlayacak bir iş bulabilir miyim?

Zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli bir iş bulamazsınız. Tek seferlik projeler yapabilirsiniz. O da çok zor bence.

Yapabilceğin tek düzenli iş, belli bir yerlere logo tasarlamak tarzı işler, mesela takımlara logo tasarlamak.

Yapabilceğin tek düzenli iş, belli bir yerlere logo tasarlamak tarzı işler, mesela takımlara logo tasarlamak.
O düzenli iş şeklinde olmaz. Bildiğim kadarıyla reklam şirketleri part-time eleman çalıştırmıyor. Anlık ve sürekli müşteri bulmak da imkansıza yakın.

Bulabilirsin üstüne Premier de öğren... Photoshopda dekupaj yapmayı öğren en başta, sonra dergi ve kapak gibi işleri öğren. En kötü bir yere girip stajer olarak başlarsın sonrada mesleğe girersin. Tv,Prodüksion, Gazete , Ajanslarda iş bulabilirsin ama çok zor söyliyim sektör çok berbat durumda...

Sektörde başlı başına meslek olarak yer almak imkansız arkadaşımız part time istiyor o iyice imkansız.

Ben biraz daha minimal düşünmüştüm düğün fotoğrafları için albüm yapmak ve benzeri. Sektöre girmek istesem ona uygun bir bölüm okurdum yinede siz tecrübeli birisiniz belli ki fikirleriniz önemli

Hangi ilde okuyorsun? Birde AutoCad biliyor musun?

Benimde senin gibi ilgim vardı. Photoshop ile başlayıp ıllustrator ve After Effects ile yoluma devam ettim. Sana tavsiyem Premier Pro'yu hemen ogrenip etrafta video editorlugu aramak olur. ya da kendine ozgu projeler ile portfolio hazirlayip linkedin'den hesap acip orada paylasmak olur. Boylelikle insanlar seni gorup sana is teklif edebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…