Photoshop üzerinden cam tabloda bulunan yansıma nasıl yapılır?

zoewhite

Hectopat
Merhaba Photoshop'ta cam tablo üzerinde ki bu yansıma nasıl yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu tarzda birşey arıyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hazırlamak istediğim mockupta sadece tablo kısmının yansıması gözükmesi gerekiyor. örnek bir görsel daha paylaştım. fotoğrafa ilk baktığında cam hissiyatı veriyor.

Dosya Ekleri

• mockup örnek 3.png
    1.015,2 KB · Görüntüleme: 112
Eğer yapmak istediğin böyle bir şey ise;

Bir adet pencere fotoğrafı bul, onu istediğin resmin üzerine yerleştir ve fazlalıkları, taşan kısımları temizle ve son olarak pencerenin opaklığını istediğin seviyeye gelene kadar düşür.
Hepsi bu kadar.

evet bu şekilde yapmak istiyorum düzgün bir pencere görseli bulabilirsem teşekkürler discord kullanıyorsan kullanıcı adını paylaşır mısın bir kaç şey sormak istiyorum

Glass texture PNG yazıp aratarak güzel bir tane seç indir. (Freepikden veya görsellerden bulabilirsin)
Daha sonra bu görseli tablonun üstüne at ve boyutlandır. Mükemmel oturması gerekmiyor.
Layers ya da Katmanlar kısmında indirdiğin cam görseli tablo görselinin bir üstünde olsun daha sonra iki katmanın arasına mousunu getir ve alt tuşuna basılı tut aşağı gösteren bir ok imleci göreceksin alta basılı tutmaya devam et ve sol tık yap.
Daha sonra yine layers - katmanlar kısmından cam görseline tıkla ve üst kısımda blending ayarları var Varsayılan olarak Normal yazar onu screen yapabilirsin ya da hepsini teker teker dene hangisi daha iyi uygulanırsa onu kullanabilirsin ardından biraz da opacity ile oynamanı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…