Photoshop'ta nesne seçildiğinde rengi tam doldurmuyor

TheMurderK

Hectopat
Daha fazla  
Photoshop'ta nesneyi seçtiğimde rengi tam doldurmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta yazıları beyaza çevireceğim. "nesne seçme aracı" ile seçtiğimde yanlarda birkaç pixel kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Normal "boya kovası aracı" ile yaptığımda bütün pixxelleri boyuyor. Onun gibi nasıl yapabilirim?

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Katmanı seçip, yukarıdaki seçeneklerden ''Seç ---> Özne'' yapıp seçilen özneyi kalemle boyamayı deneyebilir misiniz?

Eğer yapamazsanız PSD dosyasını yükleyin işten çıkınca bakayım ben.

Bu resim için konuşuyorum sadece, Png formatında ise eğer boya fırçasıyla beyaza boyarsanız aynı işlem olmuş olur.
Tasarımda çok yazılar var senin dediğim gibi yaparsam çok uzun zaman harcamış olurum.

Katmanı seçip, yukarıdaki seçeneklerden ''Seç ---> Özne'' yapıp seçilen özneyi kalemle boyamayı deneyebilir misiniz?

Eğer yapamazsanız PSD dosyasını yükleyin işten çıkınca bakayım ben.
Yazıları seçmiyor, tasarımda bir karakter var o nu seçiyor sadece

Screenshot_1.png

Şöyle bi tasarımda sadece şu yazıları beyaz yapmak istiyorum.

Tasarımda çok yazılar var senin dediğim gibi yaparsam çok uzun zaman harcamış olurum.

Yazıları seçmiyor, tasarımda bir karakter var o nu seçiyor sadece
Ben olsaydım yazıları kaldırır. Sıfırdan aynı yazıyı yazardım. Yazıları seçmek, yazıyı silmekten daha zahmetli. Değiştirmeye çalıştığınız görseli atar mısınız merak ettim.

Ekran görüntüsü 2025-02-08 151840.png

Silgi aracıyla silip sıfırdan yazdım. Arkadaki siyahlığı yazı belli olsun diye yaptım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı